Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Україна повільно, але впевнено перетворюється на країну супермаркетів — великі мережі, витісняючи малий бізнес, відкриваються навіть у кризу, як гриби після дощу. Видання «Знай» провело розслідування і опублікувало список супермаркетів із сумнівною репутацією.Таких є 7. Дві мережі мають супермаркети і в Тернополі.

6. Fozzy Group

Fozzy Group одна з найбільших торговельно-промислових груп в Україні. Їй належать такі бренди, як «Фора», «Фоззі», «Сільпо», «Біла ромашка», «Рінго». Офіційним власником мережі вважають бізнесмена Володимира Костельмана.

Свої перші гроші Костельман заробив на торгівлі імпортним продовольством, чаєм, кавою, шоколадом. До 1997 року його підприємства стали великими імпортерами і оптовиками, а у 1998 році у Вишневому під Києвом був відкритий перший гіпермаркет Fozzy Cash & Carry.

З 2001 року в Україні активно почала розвиватися мережа універсамів «Сільпо», яка сьогодні вважається найбільшою в Україні. У 2003 році Генеральна прокуратура порушила відразу 5 кримінальних справ проти компанії Fozzy Group. Кримінальні справи не привели до припинення діяльності компанії. Прокуратура зацікавилася Fozzy у зв’язку з тим, що оборот компанії в той час, склав 270 млн грн., А податків було сплачено на суму всього 58 тис. Грн. На наступний день після цього звинувачення, президент корпорації спростував цю інформацію, пред’явивши безліч документації та звітів про податки. Справу благополучно зам’яли.

А от після анексії Криму, «Сільпо» благополучно продовжив свою роботу, перереєструвавшись, він здійснює свою роботу в російському законодавчому полі.

7. Фуршет

«Фуршет» друга за величиною компанія роздрібної торгівлі в Україні. Мережа налічує 117 магазинів — 108 магазинів у всіх регіонах України, у тому числі 6 супермаркетів-ресторанів «Гурман-Фуршет» і 1 мінігіпермаркеті «Народний», а також 9 магазинів в Молдавії. Власник компанії «Фуршет» — олігарх Ігор Баленко.

Свій перший магазин Баленко відкрив у 1991 році в Києві, після чого почав скуповувати заводи які закривалися чи стали банкрутами. Надалі на цих площах відкривали супермаркети «Фуршет».

Проблеми у «Фуршету» почалися після анексії Криму.

Восени 2014 керівник кримського підрозділу мережі магазинів «Фуршет» Сергій Макеєв заявив, що у зв’язку з труднощами з логістикою і з поставками товарів на півострів збирається продати бізнес росіянам.

Але влітку 2015 в мережу потрапило декілька відео, на яких користувачі порівнюють ціни в кримському супермаркеті «Фуршет», який продовжує свою роботу на окупованій території.

На сайті компанії інформація про роботу в Криму та на окупованій території Донеччини відсутня.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.