Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Рішення влади позбавити одиноких батьків (матерів) мінімальної, гарантованої державою, виплати на дітей у розмірі 30% від прожиткового мінімуму викличе значне погіршення матеріального становища цієї категорії осіб і перетворить їхні сім’ї на злидарів.

Голова Партії Пенсіонерів України Микола Кукуріка переконаний, що через запроваджені зміни у порядку виплат соціальної допомоги більшість одиноких батьків повністю втратять фінансову підтримку держави, яку раніше гарантовано отримували.

“ Скасування мінімальної допомоги порушує конституційне право на гідний рівень життя одиноких матерів і їхніх дітей та може призвести до суттєвого погіршення сімейного матеріального становища. Фактично, за новими змінами, щоб і надалі отримувати допомогу, всі одинокі матері апріорі мають бути безробітними, бо якщо хтось з них працює і отримує, приміром 2600 - 3000 тисячі гривень, - у виплаті можуть відмовити. Поясніть будь-ласка, як можна навіть на три тисячі гривень одинокій матері прогодувати сьогодні своїх дітей?!”, - заявив Микола Кукуріка.

На думку голови ППУ, ця ініціатива розрахована на навмисне тотальне скорочення матеріальної допомоги з боку держави, тому урядовці запровадили нові перепони.

“ Серед одиноких матерів абсолютна більшість працює, бо жити на саму лишень, навіть донедавна гарантовану державою, допомогу не вийде. Лише незначна частина одиноких  матерів використовують її не за призначенням. А уряд робить все, щоб позбавити саме працюючих одиноких батьків грошової допомоги, бо знає, що так заощадить найбільше ”, - пояснює Микола Кукуріка.

“Наша політична сила вимагає повернути гарантовану державою мінімальну соціальну допомогу для всіх одиноких матерів (батьків). Якщо уряд цього не почує ми ініціюватимемо акції протесту по всій країні ”, - заявив Кукуріка.

Нагадаємо, з 1 січня 2016 року одиноким матерям (батькам) припинили виплату гарантованої державою мінімальної матеріальної допомоги на дітей.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.