Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тепер не буде панщини у директора на городі, не буде горілки “Каплунівки”, погроз і вилучення телефонів! Дівчат не зачинятимуть в ізоляторі, а хлопців не змушуватимуть постригти оселедець чи бути охоронцем на брамі. Тепер учні не купуватимуть хлорку, рукавиці, віники і лопати для того, щоб пустили на пару, а сауна директора нарешті стане доступною для всіх))))

Режим Каплуна подолано!!

За словами директора департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА Ольги Хоми, сьогодні кадрова комісія в Міністерстві освіти винесла рішення про звільнення А.В.Каплуна! Тож із завтрашнього дня він не директор навчального закладу.
А правоохоронці надалі розслідують кримінальну складову його дій.
Тому впевнена, що попереду ще багато цікавих новин по цій справі!

Дуже вдячна всім учням та батькам за співпрацю, за те, що не змовчали, а йшли на контакт та наважилися все розповісти. За цей тиждень діти пережили все: сльози, стреси, погрози, звільнення улюбленої вчительки, забирання документів з училища… Але я вірила, що все буде добре та обіцяла дітям, що такого приниження зі сторони директора ми більше не допустимо!
Дякую журналістам та громадським активістам, якби не ви, ця проблема могла б залишитися непоміченою.
Можливо, для когось це ніщо… Та для дітей це справжнє свято, на яке вони чекали роками. А для Тернополя – такі потрібні зміни, зміни на краще

Наталі Литвин

Коментарі  

 
+1 #4 учень 09.02.2016 08:17
експерт ,того пердуна вже давно було пора відправити ,а через таких як ти жополизів він тримався на посаді.
Цитувати
 
 
+3 #3 . петеушник 09.02.2016 00:24
ще хочеться добавити багато що цікавого знайдуть. коли почнуть з перших деів його роботи в пту.. і хай не бояться вже учні і випускники- разом ми сила.. а перевірку фронтальну обов"язково провести.. щоб ще відсторонити від роботи таке собі мм. бо то два чоботи пара.. . запитати заступника по виховній роботі- де була вона. чиї іетереси вона захищала. ? батьки учнів платять податки. щоб вони мали зарплату. а " професори" знущаються наж їх дітьми. . тому хто виклав це фото- подяка від майбутнії учеів училища. Уявіть собі. що садист більше 20 років знцщався над всіми.. хто кришував їх???
Цитувати
 
 
+2 #2 . петеушник 09.02.2016 00:13
. експерте!. щоб ти все життя був в компаніі каплуна і його придворної ММ
Цитувати
 
 
-3 #1 Експерт 08.02.2016 23:14
Тепер по всіх закладах харчування будуть страви з сигаретним пилом і без смаку.
Свято дітям, які втратили відчуття реальності, і горе прийде їх батькам, коли ці діти виростуть неконтрольовани ми покидьками.
Надіюся директор вже на пенсії, своє прожив. А от вони пожнуть те що посадили.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.