Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Фірма "UB Group" цими днями розпочала свою діяльність на теренах Тернопільщини. Незважаючи на пафосність заходу та пожертву від ніби-то інвестора на потреби арміїї 100 тис грн., участь в урочистостях взяли всього лише чиновники третього ешелону.

Хоча анонсувалося (див.фото), що на відкритті мали бути голова облради Віктор Овчарук, начальник обласної поліції Олександр Богомол і головний податківець області Ігор Комендат. Та схоже, чиновники зрозуміли, що їхня поява на презентації цієї неоднозначної фірми викличе багато запитань, а тому не прийшли.

UB Group, Тарас Демкура, Тофікуддін Овайсі, фото, тернопільський тиждень

Від обласної ради стрічку перерізав заступник голови Любомир Крупа (до речі, представник партії "Самопоміч"), а від ОДА - радник Степана Барни, мільйонер Тарас Демкура. Від міської ради не було нікого, мабуть тому міський депутат-свободівець Роман Навроцький у своєму Фейсбуку різко засудив появу і місті фірми, яка торгує алкоголем.

Активні користувачі соцмереж на нову фірму, яка до цього часу активно рекламувала себе на сіті-лайтах, відреагували миттєво.

UB Group, Тарас Демкура, Тофікуддін Овайсі, фото, тернопільський тиждень


Сергій Адамів не полінувався та пошукав інфоромацію про "UB Group" на просторах інтернету. Як виявилось, "... то якесь намахалово!!! Є така фірма як "United Breweries Group" or UB Group ... а те що відкрили в Тернополі якась пародія з схожою, але зовсім іншою назвою "Universal Breweries Groupe" чи як вони пишуть UB Groupe!!! Навіть логотипи різні: кентавр проти якогось тигра з крилами))) Цей чурка ОВАЙСІ ТОФІКУДДІН РАХМАТУДДІНОВИЧ (на фото разом з мільйонером Тарасом Демкурою прим.ТТ) є засновником з юридичною адресою: Тернопільська обл., Чортківський район, село Шульганівка, ВУЛИЦЯ ІВАНА ФРАНКА, будинок 46 !!! За цією ж адресою знаходимо Кухар Зоряну Петрівну співзасновницю ще одної фірми того ж індуса під назвою "ТОВ ВОРЛДФУДТРЕЙД" !!! Виявляється навіть в Росії є ще фірма: ООО "ТБТ" реєстрована саме на Тофікуддін Овайсі"!

  UB Group, Тарас Демкура, Тофікуддін Овайсі, фото, тернопільський тиждень

Відразу виникає і інше питання: а чи не стане 100 тис.грн. пожертви окозамилюванням, щоб потім надурити тернополян? Вкотре...

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
-1 #2 До Олі 14.03.2016 21:05
Так так інвестор не боїться і допомагає споювати і знищувати українську націю і Тернополян. Якби той інвестор якесь виробництво завів в Украніну це одне, а споювати Тернополян тут і без інвесторів є кому!!!
Цитувати
 
 
-9 #1 Оля 12.02.2016 20:05
Шановний пане Сергію! Що Ви маєте на увазі під висловлюванням "надурити тернополян"? На мою думку, потрібно дякувати таким людям, котрі не бояться бути інвесторами в нашій країни і хоч чимось допоможуть нам.
Тому Ваші грубі висловлювання в соціальних мережах є необґрунтованим и.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.