Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Невдовзі у Тернополі пройде «Антикорупційний форум», на якому виступить відомий реформатор сучасності Міхеіл Саакашвілі. Вже зараз чимало моїх знайомих цікавляться, чи я піду до «Березолю» на цю зустріч. 

віталій цимбалюк, фото, саакашвілі, тернопільскький тиждень  Відповідаю всім і одразу: мене там не буде. І коротко поясню, чому. 

   Глибоко поважаю Міхеіла Саакашвілі як проєвропейського політика і менеджера міжнародного рівня.  Направду він намагається донести нинішній владі всіх рівнів дуже розумні і перспективні бачення майбутнього  нашої держави. Його слухають, йому аплодують, з ним фотографуються. Але ніхто НЕ ЧУЄ його месиджів і тим  більше не збирається їх втілювати в життя…
 Прогнозую, що на цьому форумі будуть присутні багато наших політиканів. Багато з них вже порвали колишні  партквитки і підготували заяви до вступу у нову популярну партію, яку створить Міхеіл. Не тому, що поділяють  його бачення, а тому що вбачають у ньому лише прохідний квиток на теплі депутатські місця і високі посади. 
        Я не хочу бачити цього фарсу. 
 Напевне, значно цікавішим для мене був би формат зустрічі-діалогу реформатора такого рівня з активом  нашої громадської організації. Тому що у цієї видатної людини ми могли би багато чого навчитися. Впевнений,  що чимало порядних тернопільських активістів теж із задоволенням сіли би із Саакашвілі за круглий стіл.  Замість просторої зали «Березолю», у якій тернопільські політикани відбиватимуть собі долоні у нещирих  оплесках".

Про це пише відомий тернопільський політик у соцмережі 

Віталій Цимбалюк

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.