Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сергій Надал все ж не орієнтується, які дороги в Тернополі ремонтують…

Днями мер нашого обласного центру свободівець Сергій Надал звинуватив журналістів телеканалу «ІНТБ» у тому, що вони подали неправдиві та неперевірені факти щодо доріг, які сьогодні в обласному центрі капітально ремонтують. А саме – йдеться про заміну асфальтного покриття на вулицях Наливайка, Кармелюка та Броварної.

Сергій Надал, мер міста: «Капітальний ремонт вулиці Наливайка. Сусідньою є вулиця Кармелюка. Я вже казав, що і той, і той є великі українські герої. Може дехто не відчуває різниці між Кармелюком і Наливайком, то хочу пояснити, що рішенням виконкому виділено 850 тисяч гривень на ремонт вулиці Наливайка – ділянка від вулиці Устима Кармелюка до вулиці Броварної».

Знімальна група «ІНТБ» вирішила таки довести розпочату справу до логічного завершення і спростувати усі звинувачення. Журналісти вкотре поїхали на місце події і переконалися, що замінюють верхній шар дорожнього покриття саме на вулиці Устима Кармелюка. А на Наливайка ще, як кажуть, «кіт не женився» – ані техніки, ані робочих на сумнозвісній вулиці, яку за версією Сергія Надала планують відремонтувати. Тож виникають сумніви хто саме не бачить різниці між цими двома українськими героями: телевізійники чи влада. Також тернопільський мер усіх запевнив, що грошей на Кармелюка з бюджету ніхто не виділяв.

Сергій Надал, мер міста: «Жодної копійки на ремонт вулиці Кармелюка міська рада не виділяла».

Хоча робітники, які працюють на вулиці Кармелюка, запевняють, що фінансує їх саме міська рада.

Діалог 4 жовтня.

Журналіст: «А скільки коштуватиме така дорога?»

Робітник: «Не знаю, то треба підбивати».

Журналіст: «То міська вас замовила?»

Робітник: «Так! То замовлення «теплокомуненерго»».

Діалог 23 вересня.

Робітник: «Місцеві власті фінансують і оплачують асфальт... Не можу сказати».

Журналіст: «Це фінансування з міської ради?».

Робітник: «Так».

Журналіст: «А вона вас найняла? Вашу фірму?»

Робітник: «Так».

А щодо робітників, то ситуація також не зовсім зрозуміла. Ще тиждень тому чоловіки запевняли, що вони приїхали зі Львова.

Діалог 23 вересня.

Робітник: «То львівська фірма, зі Львова ми».

Журналіст: «То ви самі зі Львова?»

Робітник: «Так».

Львівські робітники розповіли, що робитимуть вулицю Кармелюка більше трьох тижнів. Але вже сьогодні про цю ремонтну бригаду ніхто і не чув.

Діалог 4 жовтня.

Журналіст: «Минулого разу нам казали, що ваша команда зі Львова».

Робітник: «Ні».

Чому Сергій Надал приділив таку увагу сюжету телеканалу «ІНТБ» по дорогах – незрозуміло. Можливо, міського голову розізлило те, що журналісти у попередньому матеріалі зазначили, що саме на вулиці Кармелюка в одному з приватних будинків мешкає не хто інший, як депутат міської ради, «свободівець» і, за сумісництвом, очільник однієї з депутатських комісій. А можливо, мер розсердився на те, що журналісти порівняли суми, які виділили на ремонт різних тернопільських вулиць. До прикладу: для Київської, якою щодня їздить не одна тисяча громадського та приватного транспорту, передбачили всього 300 тисяч гривень – у той час, як три невеличких вулиці на мікрорайоні «Новий світ» ремонтують за 850 тисяч.

Відеоверсію цієї статті і вираз обличчя пана Надала та інших «героїв» сюжету можна подивитися тут

Коментарі  

 
+2 #16 правдиві свободівці 18.10.2011 08:00
ми всі обурені діями Гладкого, але Надал не знав про це... дякуємо журналістам за те, що вивели на чисту воду. тепер Надал буде до нас більше дослухатися
Цитувати
 
 
+4 #15 Гладкий 16.10.2011 11:19
та не просив я ніякого ремонту. біля мене заасфальттовано !!! і вже давно... ще Левків поміг
Цитувати
 
 
+5 #14 хе-хе 06.10.2011 13:10
Ну ви діти, я просто в шоці! На тій же прес-конференції Надал сказав, що ремонт вул. кармелюка здійснюється за кошти мешканців, які на ній живуть, а технічна документація виготовлена міськрадою. Читайте матчасть і не робіть сенсацій разом зі своїм вуйком-робітником. йому сказали капати він і капає. Звідки він там що знає))))
Цитувати
 
 
+12 #13 Аль-кайда 06.10.2011 07:26
На мою думку, все залежить від команди. Можливо мер і дав доручення ремонтувати цю дорогу, а хтось з побратимів з Свободи "не мав сили відмовитись" від певної спокусливої пропозиції...
Цитувати
 
 
+10 #12 Вася 06.10.2011 00:25
ще раз я - от взлився через одного дописувача зомбованого, і тепер реально не розумію - невже ми всі такі тупі лохи, що нас розводять ВСІ??? надали заставні, хоптяни муци, деревляні стойки, чубаки ратушняки, півторачні ландяки, гудолили та інші??? ну доки ж ми бидлом будемо таким примітивним? ну чесно сил немає...
Цитувати
 
 
+11 #11 Умка 05.10.2011 22:55
о, мені сподобалося "ВО блівці", тепер ак і буду називати цих "патріотів", сенкю Антон:)
Цитувати
 
 
+11 #10 Вася 05.10.2011 20:05
сороі, Погляд дав відео також, щоправда без власного трактування, але й то вже добре, хоча я розумію що це просто співпраця каналу з сайтом
Цитувати
 
 
+12 #9 Антон 05.10.2011 20:03
та ТТ також не дуже розкручений, але тепер чи не єдиний залишився де можна правду про воблівців прочитати, а дівчинка з ІНТБ, Маряна здається, крім того що красуня, так ще й молодчинка, що сміливо і фахово зробила матеріал, яким показала і тернополянам і мерцьові, як треба відстоювати правду свою позицію, коли є факти. Повторюся - молодчинка!
Цитувати
 
 
+13 #8 Вася 05.10.2011 19:58
а що то більше крім цього сайту інші (за винятком двох, не дуже розкручених) недали передруку скандалного матеріалу ІНТБ, адже там журналісти дійсно молодці і довели, що Надал бреше? АО жим-жим, чи вже купили всіх на фіг свободівці?
Цитувати
 
 
+10 #7 Bang 05.10.2011 18:22
А ще краще поїдьте до Станіслава!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.