Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З офіційного сайту Тернопільської міської ради: "Із 12 березня громадський порядок у Тернополі забезпечуватимуть 210 нових патрульних поліцейських. Цього дня вони склали присягу на вірність Україні на головній площі міста – Театральному майдані. Нових патрульних благословили священнослужителі різних конфесій. Привітав присутніх із початком роботи патрульної поліції у Тернополі міський голова Сергій Надал.

Дорогі тернополяни, шановні поліцейські!

Сьогодні приємно вітати усіх нас із початком роботи патрульної поліції у місті Тернополі!

Потреба громадської безпеки є однією з головних базових потреб людини. Від безпеки залежить здоров’я і життя мешканців міста. Особливо актуально це зараз, коли країна перебуває у стані війни, непоодинокими є провокації і спроби розхитати ситуацію в країні, у першу чергу через терор проти мирних людей.

Тернопіль приділяє велику увагу питанням безпеки. Зокрема реалізовується програма «Безпечне місто», в рамках якої у місті встановлено систему відеонагляду за основними дорожніми розв’язками. На заходи із покращення громадської безпеки нещодавно з міського бюджету виділено 2 млн. грн., які будуть спрямовані на технічне та матеріальне забезпечення органів поліції.

Мені приємно, що на вулицях Тернополя з’являться представники нової патрульної поліції. Адже нова поліція — це одна із головних ознак того, що реформи тривають.

Сьогодні, приступаючи до роботи, Ви користуєтеся великою довірою суспільства. Ви, як і місцева влада, стоїте найближче до проблем людей. Вам доведеться оперативно вирішувати ці проблеми.

Довіра громади — це величезний ресурс, який дозволяє багато зробити. Разом з тим, її легко втратити. За довіру громади треба постійно боротися добрим виконанням своїх обов’язків. Про це усім нам варто пам’ятати під час щоденної роботи.

Зичу усім Вам успішної роботи!

Переконаний — Тернопіль стане безпечнішим і комфортнішим, а Національна поліція заслуговуватиме ще більше позитивних відгуків. Міська рада зі свого боку сприятиме роботі правоохоронних органів

Слава Україні!

Слава українській поліції!

З повагою, міський голова Тернополя   Сергій Надал

Коментарі  

 
0 #2 pp 14.03.2016 10:38
Шановні модератори. Якщо я напишу "Слава Надалу, найкращому реформатору!" ви опублікуєте? Чи у вас вказівка приймати коментарі тільки з певних, визначених джерел?
Цитувати
 
 
0 #1 pp 14.03.2016 06:56
Полтіннік - це тест "на вшивість" сучасної поліції. Якщо вдягнуть його у кайданки, значить таки є зміни, поліція працює по новому. Якщо ні, то це даремно втрачені гроші платників податків, змінили тільки вивіску.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.