Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Здається, тільки нещодавно голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда, який, нагадаємо, навіть не є уродженцем нашого краю, очолив ще й обласну організацію ВО «Свобода», «усунувши» з цієї посади її багаторічного керівника, тернополянина Олега Сиротюка. І от днями своєї посади голови Тернопільської міської організації цієї партії позбувся ще один тернополянин – Михайло Головко.

5 жовтня 2011 року у Тернополі відбулася звітно-виборча конференція Тернопільської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Після палких спічів і взаємних реверансів, делегати міської організації зробили те, заради чого власне і зібралися -проголосували за обрання головою Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Романа Навроцького, який з 2006 року очолював  Підволочиську районну організацію цієї партії, а в 2009 року став ще й депутатом Тернопільської обласної ради.

Варто зазначити, що Навроцького «подав» на посаду головного побратима у Тернополі все той же Олексій Кайда...

Коментарі  

 
+4 #3 Ростислав 09.10.2011 11:34
Цей "авторитет" тільки те й робить, що пропонує свої послуги підприємцям щось "порішати" в міській раді за доляри, і цим дістав уже всіх: і підприємців, і міську раду, а тепер вже видно і самих свободівців!!! Правильно зробили,що дали йому копняка !!!
Цитувати
 
 
0 #2 Ксаверій 08.10.2011 15:40
Наскільки мені відомо Головко був "білою" вороною у свободівців. Він мав під час виборів найвищий від усіх однопартійців рейтинг та довіру виборців. Також, у партії він є авторитетом, що дуже декого непокоїло! Вимонливий та дійсно принциповий член партії. Його "опущення" говорить про те, що свободівцям не потрібні такі люди. Бо цілі у партії далеко не ті, що декдаруються! .....
Цитувати
 
 
+2 #1 Різун 07.10.2011 14:32
Головко -говнюк сам по собі, а Навроцький -ідейний, чесний, принциповий політик!!! В облраді він один з небагатьох послідовно виступає проти комуно-бандитського сатрапа Хоптяна !!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.