Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно декілька сайтів повідомили відверто «жовту» новину про начебто  побиття депутатки Тернопільської міської радивід ВО «Свобода» Наталії Паньків. Тоді вона заявила, що не подаватиме заяву в поліцію.

Однак ця одіозна пані передумала. І зі скандалом виписуючись з медзакладу «розродилася» таки заявою. 

В своїй заяві (копію якої вона розіслала по багатьох ЗМІ, щоправда опублікують її одиниці ) про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань від 28 березня 2016 року, у своєму побитті вона звинувачує відомого громадського діяча і політика.

А тепер шедевр  від свободівської депутатки, яка, до того ж всього, за нашою інформацією, є юристом.

«… за руки витягнув мене з натовпу, чим спричинив мені різку біль (грамотні люди мали б говорити «завдав мені різкого болю, оскільки слово «біль» чоловічого роду – прим.
ТТ ) в ділянці передпліччя, – йдеться у повідомленні Паньків. – Після того, він мене вивів із залу та почав мене тягнути в іншу кімнату по коридору, однак я почала впиратися і він мене двома руками штовхнув об стіну. Під час цього, я вдарилась головою (потиличною частиною)».

Окрім того, свободівка звинувачує громадського діяча в тому, що той їй погрожував та натякає на зв’язки його та його батька (в минулому голови Тернопільської  ОДА) з чиновниками та представниками криміналітету

Такі дії по відношенню до себе пані Паньків пов’язує зі своєю депутатською діяльністю.

Хоча це навіть не смішно, адже з пані Паньків діяльний і впливовий депутат  десь приблизно такий самий,  як з її чоловіка, який був в цьому статусі у попередній каденції депутатського корпусу Тернопільської мерії, й нічого корисного для громади Тернополя не зробив.

І, до речі, Віктор Паньків, банкір, був не рядовим  депутатом Тернопільської міської ради від ВО “Свобода”, а головою «найжирнішої» постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів.

Що цікаво, такий впливовий чоловік «побитої» жіночки взагалі мовчить (фото 2). І в ЗМІ, і в соцмережах. Не кажучи вже про те, що будь який нормальний чоловік, якби знав, що якщо його дружину хтось образив, то мав би якщо не з кулаками, то хоча б публічним зверненням висловити своє «фе» людині, яка «посягнула» на «цілісність» його половинки, точніше на її «потиличну частину».

Але зі сторони пана Паньківа тишина. Чи це не дивно?

Та повернемося до «жертви». Наталія Паньків просить розпочати досудове розслідування за фактом вчинення стосовно неї кримінального порушення, передбаченого частиною 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Це фініш. Подивіться на фото 1, де вона (весела жіночка в капелюшку з радісно відкритими очима і .. посмішкою і з пляшечкою напою) під час війни з Росією гуляє в Москві і спробуйте уявити, що цю прекрасну і веселу жіночку хтось хоче вбити…

«Тернопільський тиждень»

  паньків наталія, віктор, фото, свобода, депутат, скандали, тернопіль, тернопільський тиждень  

фото 1

паньків наталія, віктор, фото, свобода, депутат, скандали, тернопіль, тернопільський тиждень

фото 2

 

 

 

Коментарі  

 
+1 #13 Ілона 04.04.2016 13:37
Паньків збирає гроші з вкладників Набережного кварталу та вивозить їх в Росію. Це новий еліта центр по-тернопільськи
Цитувати
 
 
+2 #12 Саня 04.04.2016 13:25
Здивований що Паньків ще не посадили. Вона вже натворила на кримінальну справу не в один том. Чого варта лише історія про кредити на крадені паспорти, завдяки яким Наталя з чоловіком заробили перший мільйон. Міліціянти-поліціянти, не спіть!
Цитувати
 
 
+2 #11 Саня 03.04.2016 22:33
Ото вже продажна ....!
Цитувати
 
 
+2 #10 111 03.04.2016 21:54
Таке враження що таким "піаром" з заявою Наталя хоче відвернути увагу від своїх афер
Цитувати
 
 
+2 #9 Східний 03.04.2016 21:48
Ото патріотка! а ще депутат міської ради. :-x Пригрілася хабарниця. РАзом з Навроцьким- найбільші хабарники за всі часи існування міськї ради, побори страшні. Прикриваються Надалом, але збирають то все в свої кишені. Скільки ще народ буде терпіти таких депутатів?????
Цитувати
 
 
+2 #8 Ляна 03.04.2016 21:16
Та її чоловік не може навіть дружину на місце поставити, підкаблучник. З нього всі сміються, хай би краще роздивився з ким зустрічається його Наталя, то б здивувався!
Цитувати
 
 
+3 #7 Тернополянин 03.04.2016 14:23
Паньків мал побити, її треба в клітку посадити щоб до людей не чіплялася. Провокаторша ще та! в міській раді з нею ніхто навіть говорити не хоче
Цитувати
 
 
+2 #6 Тернополянин 03.04.2016 13:57
Шкода що таки Цимбалюк не зацідив в її жирну морду. Отримала б по заслузі
Цитувати
 
 
+2 #5 Віра 03.04.2016 13:40
Наталя разом з чоловіком такого вже накутили в Тернополі що не знаю як їх люди ще не вигнали з міста. Страшні аферюги, немають нічого святого
Цитувати
 
 
+6 #4 Імя обовязкове 31.03.2016 22:56
Гадаю, було б добре, як би ту сімейку лицемірів та лже-патріотів і справді хтось віддубасив) :P :P
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.