Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернополяни обурені нахабністю депутата міської ради Петра Ландяка, який декларує «світлі ідеали», а сам не забуває будь-яким шляхом наживитися на людях.

Депутат Тернопільської міської ради, представник партії «Громадянська позиція», Петро Ландяк один із тих політиків і підприємців, які у свій час пропагували бойкот російських товарів. Будучи власником магазину «Універсам», під час Революції та передвиборної кампанії також виступав за те, щоб на полицях торгових точок було присутнє маркування продукції з Росії. Проте, тепер від своїх слів відступається, пишуть Тернополяни

Небайдужі тернополяни вирішили провести моніторинг цін у магазинах, що належить Петру Ландяку та закладах-конкурентах. Як виявилося, ціни у магазинах політика різняться не на користь покупця: десь на гривню, десь і більше. Сума здається невеликою, але у загальному кошику, покупець збагачує власника «Універсаму» на кругленьку суму. До того ж, «накрутка» цін зачепила навіть соціальні товари, наприклад, крупи або молочні вироби, продукцію, яку держава намагається робити доступнішою, особливо, у час кризи.

Окрім цього, не виконується і обіцянка політика щодо маркування російських товарів. Їх у магазині, до речі, дуже багато. У своєму коментарі для газети «Номер один» 5 травня 2014 року депутат зазначив: «Ми не боїмося, що зменшиться попит, якщо позначатимемо товари прапорцем країни-виробника. Якщо споживач не схоче купувати російське, вибере товар іншого виробництва. Ми не обмежуємо своїх покупців, а просто даємо їм можливість вибору».

Тепер Петро Ландяк веде свій бізнес по-іншому. Відступається від бойкоту товарів окупанта і заробляє на першочергових потребах тернополян.

 магазини, універмаг, калина, петро ландяк, фото, тернопільський тиждень 

магазини, універмаг, калина, петро ландяк, фото, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
-1 #4 Тарас 04.04.2016 22:22
ТТ уже пише редакційні коментарі?
Цитувати
 
 
0 #3 Тетяна 01.04.2016 15:57
і сам петро ландяк пише собі коментарі! я живу біля універсаму і вже тривалий час не ходжу туди нічого купувати, бо там гниль і крупи з довгоносиками і хробаками а ціни - ого-го! хай ландяк не бреше,а полюдськи до людей віднесеться! і те що бабусь виганяє зпід магазину - правда, не раз від них таке чула, бо купую в них часом городину. І влаштовував неодноразово скандали підприємцям, які мають кіоски поряд, бо там овочі свіжі і ціни доступні... ландяк - чмо брехливе! знести той універсам, зрівняти з землею
Цитувати
 
 
+1 #2 Всеволод 01.04.2016 15:06
Бізнес Ландяка не обурює тернополян. А ось його принципові пропозиції, зокрема щодо перерахунку тернополянам за тепло виводять з себе "господарів міста". От і казяться господарі Литопадової за недоотримані відкати і натравлюють прикуплених шавок на Ландяка. Оcь така правда і така продажна місцева влада і преса.
Цитувати
 
 
+4 #1 ternopolianka 01.04.2016 14:15
Ох, і сидите ви, Петре Дмитровичу, комусь посеред дороги. Стаття замовна. Все дуже просто: відкрився магазин "Калина" поряд з магазином Ландяка. Як завоювати ринок? покупця? Звичайно, меншими цінами. Логічно. А покупець сам вирішить куди заходити і що купляти. А ще у магазинах Петра Дмитровича діють дисконтні картки постійним покупцям (знижки 5%), а у КАЛИНІ іх немає і ніколи не було.Стаття ЗАМОВНА! ПЕРЕСТАНЬТЕ СУДИТИ ЛЮДИНУ!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.