Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Своїм блискучим розслідуванням журналістка Anna Babinets і команда Слідство.інфо документально підтвердили те, що ми всі відчуваємо вже другий рік.

Під час Війни за Незалежність ми маємо Президента-баригу. Все, що його цікавить - гроші у будь-який спосіб. Тому і займався творенням оффшору під час оточення найкращих воїнів країни в Іловайську.

Його треба забирати з президентського крісла, це очевидно більшості думаючих людей. Але треба знайти рішення, які б унеможливили захоплення Путіним ще пари областей при цьому. Путін поза сумнівом зацікавлений в збереженні Порошенка. Корупція є його найкращим агентом в Україні.

Не менш важливо унеможливити прихід таких як Порошенко замість Порошенка. Без позбавлення впливу олігархів вони разом з тим самим Путіним відносно легко знайдуть заміну і забезпечать її прихід до влади.

На вирішенні цих завдань всім думаючим людям пропоную і сконцентруватися

Єгор Соболєв

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...