Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Моя думка щодо звинувачень на адресу Порошенка у відкритті офшорних компаній така. В бізнесі він уже 25 років, це легальний мільярдер і ніколи не приховував своїх статків. Оприлюднені у розслідуванні приклади створення кількох компаній з іноземною юрисдикцією свідчать про намір Порошенка позбутися активів або передати їх у незалежне управління, що впринципі він і обіцяв зробити, коли стане Президентом. У наведених фактах немає нічого незаконного, напевно тому журналісти для емоційного підсилення і додали в сюжет кадри про Іловайськ, які не мають жодного відношення до інформації про офшори. Разом з тим, жодних претензій до Порошенка немає ні Європа, ні США. Наприклад, Ян Томбінський заявив, що в документах є інформація про багато європейських установ і навантажувати все на Україну некоректно. Секретар Білого дому Джош Ернест також заявив, що «беручи до уваги обсяг цих документів, не варто робити поспішні висновки. Але правда полягає в тому, що президент Порошенко разом з парламентом продемонстрував відданість імплементації великої кількості антикорупційних реформ в Україні. І американська влада сприяє його команді на шляху імплементації всіх цих реформ».
Радив би звертати увагу на політиків та керівників фракцій, які за даними декларації виживають на одну зарплату, а насправді роз’їжджають на елітних авто та живуть на віллах».

Ігор Побер

ігор побер, соцмережі, фото, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...