Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Михайла Цимбалюка офіційно обрали головою Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина". Про це повідомляє прес-служба партійної організації. За його кандидатуру партійці проголосували одноголосно. Нагадаємо, Михайло Цимбалюк ще з грудня минулого року виконував обов’язки голови партії.

михайло цимбалюк, батьківщина, партія, голова, фото, тернопільський тиждень  На конференції у Львові була присутня й лідер об’єднання Юлія Тимошенко. Політик висловила впевненість, що в «Батьківщині» Львівщини відтепер розпочнеться новий етап розвитку та процвітання і подякувала усій команді Львівщини за отримані високі результати на виборах до Ходорівської об’єднаної територіальної громади.

 – Візит Юлії Володимирівни та її виступ на конференції став поштовхом для всіх наших партійців, щоб ми на цьому етапі політичної боротьби підняли на новий рівень наше спілкування з народом. Не займатися критиканством, а пропонувати реальні шляхи виходу із кризи, – розповів журналістам газети «Номер один» Михайло Цимбалюк. – Я людина нова в політиці, але звик до будь-якої справи ставитися з усією відповідальністю. Тому першочерговим завданням на цій посаді бачу повернення на Львівщині довіри до нашої політичної сили шляхом конкретних справ, донесення до людей позиції Юлії Тимошенко та нашої партії, щоб люди знали і розуміли: сьогодні наша команда робить усе можливе, щоб об’єднати демократичні сили і зберегти Україну як державу, відновити її економіку і рівень життя українців.

Нагадаємо, «Батьківщина» перейшла в опозицію до нинішньої влади. В тому числі і на місцях.

– Ми уважно стежитимемо за усіма діями очільників області, перевірятимемо кожне їхнє рішення, напрацьовуватимемо свої пропозиції розвитку регіону, – пообіцяв на своїй сторінці у Фейсбук Михайло Цимбалюк. – Переконаний, що мене, партію, її членів будуть поливати брудом, намагаючись дискредитувати нас в очах суспільства. Але впевнений – моїй команді це лише на користь. Бо ж нинішня влада, мабуть, забулася, що після Революції Гідності українці змінилися, стали уважнішими і одразу бачать лукавство зі сторони політиків. Ми в силах змінити все і надалі якісно та натхненно працюватимемо задля розвитку громад Львівщини і покращення життя кожного галичанина та українця!

Джерело: Номер один 

  михайло цимбалюк, батьківщина, партія, голова, фото, тернопільський тиждень  

 

Коментарі  

 
+1 #6 е 14.04.2016 22:26
То порядний чоловік. З його досвідом та авторитетом ще багато буде зроблено для країни та громадян.
Цитувати
 
 
0 #5 Анна 14.04.2016 22:02
Цимбалюка можна охарактеризуват и дуже коротко - добрий та порядний чоловік!
Цитувати
 
 
0 #4 Костя 14.04.2016 21:16
Правда переможе. Михайло Цимбалюк в силах змінити все!
Цитувати
 
 
+1 #3 Микола551 14.04.2016 21:15
Молодець! Респект та повага до таких політиків! Бажаю наснаги та терпіння для боротьби з олігархічною системою.
Цитувати
 
 
+1 #2 Євген12 13.04.2016 22:19
М.М. - мудрий та незламний політик, борець за правду та справедливість. З таким керівником в партії все буде якнайкраще.
Цитувати
 
 
+1 #1 Сашко 13.04.2016 21:17
Супер. Тернопільщина вітає та бажає великих перемог!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.