Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Найбільшим тернопільським бенефіціаром від призначення головою Кабміну Володимира Гройсмана стане мер Тернополя Сергій Надал. Натомість значно послабляться інституційні впливи нардепа Романа Заставного.

Якщо раніше у місцевих коридорах влади екс-мер “надував раму” і розписувався за цілий Кабмін, то зараз дуже сумнівно, що Заставний здатен на серйозні лобістські дії. З міністрів призначених за так званою квотою “Народного фронту” нардеп може розраховувати хіба що на приязні стосунки з міністром юстиції Петренком та міністром освіти Гриневич. Не випадково, придворні “писаки” поспішили розмістити фейкові повідомлення про старі зв’язки нового прем’єр-міністра і Заставного.

Натомість знаючі джерела стверджують, що саме голова Верховної Ради Гройсман заступився за Надала, коли тандем Барни-Заставного виношував плани вендети за 2010 рік. Кажуть, що слово Володимира Борисовича на засіданні “стратегічної сімки” зупинило команду “фас” центральної влади після затримання Камінського, пише За Збручем

Тому не виключено, що з появою Гройсмана на Грушевського позиції Надала посиляться. Для початку в частині виділення коштів з бюджету Кабміну. В першу чергу це стосуватиметься коштів фонду регіонального розвитку. Нагадаємо, що адміністрація Барни незважаючи на публічні звернення Надала “вділила” місту трохи більше 4 мільйонів з 96 мільйонів, які передбачаються для Тернопільщини. Натомість мерія просить, як мінімум, 20 мільйонів.

Також не виключено, що серед місцевих порошенківців виникне окрема група, що буде орієнтована на співпрацю Надала з Гройсманом. З часом це може перерости в альтернативну вертикаль з людей прем’єр-міністра в місцевому осередку партії Порошенка.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.