Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Окружний адміністративний суд Києва заборонив проведення масових акцій у центральній частині Києва 11-12 жовтня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби київської міської партійної організації ВО "Батьківщина", передає Обком із посиланням на "Українські новини".

"Вчора, 10 жовтня о 21.00, Окружний адміністративний суд Києва за позовом Київської міської адміністрації заборонив проведення масових заходів у центральній частині міста 11-12 жовтня", - йдеться в повідомленні партії з посиланням на постанову суду.

Згідно з повідомленням, Київміськадміністрація направила позов до суду після того, як опозиційні сили подали заявки на проведення масових акцій в центрі Києва.

Згідно з рішенням суду, забороняється проведення акцій в центрі міста (вулиці Хрещатик, Інститутська, Грушевського, Шовковична, Лютеранська, Майдан Незалежності, Європейська площа).

У повідомленні йдеться, що в даній ситуації мова йде не про інтереси національної безпеки, а про те, щоб не дати громадянам зібратися у дні, коли буде виноситися вирок Юлії Тимошенко.

"Батьківщина" наголошує, що опозиція має намір провести свої акції незалежно від рішення суду.

Станом на обід вівторка, в той час як зачитувався вирок Юлії Тимошенко,кілька людей затримано в результаті інциденту між прихильниками екс-прем'єра та міліцією на Хрещатику.

Про це повідомив начальник департаменту зв’язків із громадськістю столичного управління МВС Володимир Поліщук.

Речник не зміг назвати кількість затриманих, однак депутати, які намагаються звільнити громадян, кажуть, що їх щонайменше троє.

За словами Поліщука, громадяни будуть доправлені до Шевченківського райуправління для складення протоколу за адмінпорушення.

Разом з тим, як повідомляє кореспондент "Української правди", троє затриманих перебувають в автозаку на вулиці Богдана хмельницького під охороною спецпідрозділу міліції.

Перед цим громадяни намагалися відбити затриманих у працівників міліції, однак їм це не вдалося.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.