Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нинішня влада підсунула у великодні кошики українців непідйомні ціни на газ.

Таку думку на своїй сторінці у Фейсбук висловив лідер львівської «Батьківщини» Михайло Цимбалюк.

михайло цимбалюк, батьківщина, фото, тернопільський тиждень  – Напередодні Великодня,у страсний тиждень,уряд своїм рішенням встановив нові ціни на природний газ для населення з одночасним скасуванням соціальної норми, яка передбачає споживання 1200 кубометрів газу за пільговою ціною 3 600 гривень, а відтак Кабмін збільшив ціну на газ для населення фактично вдвічі.

  Так, у кожного українця на уряд Арсенія Яценюка надій вже не було, але з приходом Кабміну Володимира Гройсмана знову з’явилися сподівання на реальні реформи. Проте новопризначений Прем’єр здивував рішенням підняти ціни на газ для населення, виправдовуючись, що такі вимоги Міжнародного валютного фонду, – зауважує Михайло Цимбалюк.

 Важливо розуміти, – продовжує очільник «Батьківщини» Львівщини, – що підвищення тарифів на газ за собою потягне зростання вартості і за опалення. Зараз, коли опалювальний сезон вже завершено, вплив нового тарифу на природний газ не буде таким відчутним та болючим, але на осінь, коли прийде час розрахунків за перший місяць опалювального сезону, українці будуть шоковані від отриманих рахунків та квитанцій.

Фахівці порахували, що минулого року «Укргазвидобування» видобуло 19 млрд. 920 млн. кубометрів, а населення спожило 17 млрд. 100 млн. А це означає, що потреби населення можуть бути повністю забезпечені власним українським газом, закупівельна ціна якого 1590 грн. за кубічний метр, тобто у 4,3 рази нижча, ніж щойно озвучені урядом 6879 грн. При цьому собівартість газу вітчизняного видобутку складає 499 гривень.

Тому вважаю, що збільшення ціни на газ на тлі такого балансу є бажанням сподобатися іноземним інвесторам або, не дай Бог, впровадження урядом нової «величезної корупційної схеми, – констатував Михайло Цимбалюк

Коментарі  

 
-1 #5 Валентин Микколайови 08.05.2016 21:35
добре що хоч Цимбалюку не байдуже що роблять з народом України. Всі інші мовчать як миші!
Цитувати
 
 
-1 #4 gf 08.05.2016 21:25
Такі патріотичні та розумні люди як Цимбалюк дуже потрібні в політиці в наш час
Цитувати
 
 
-1 #3 Саша 07.05.2016 22:12
от злодюги. Як будуть вибори то не буде за кого голосувати -тільки за Цимбалюка
Цитувати
 
 
+1 #2 Паша 07.05.2016 21:35
Ганьба такій владі! Ще не встигли прийти як вже нашкодили!
Цитувати
 
 
0 #1 Олексій 07.05.2016 21:32
Мудро та правдиво. Я - за Цимбалюка!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.