Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кримінальне провадження за фактом ненавмисного вбивства розслідують слідчі Тернопільського відділу поліції. Підозрюваний у вчиненні злочину – 20-річний житель Тернопільського району.

Про це повідомили у секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

– Конфлікт між двома компаніями розгорівся на Привокзальному майдані в обласному центрі, – розповідає керівник Тернопільського відділу поліції Степан Савка. – Молоді люди не поділили черги в крамниці. Зі слів очевидців, затійником сварки став 26-річний тернополянин. Будучи напідпитку, житель обласного центру хотів поза чергою придбати якийсь товар. Така поведінка не сподобалося 20 – річному жителю району. Той зробив зауваження. Слово за слово – почався конфлікт.

Вже на вулиці молодий чоловік не втримався від словесних образ, якими щедро сипав нетверезий тернополянин, і замахнувся. Очевидці кажуть: удар був один, але… Потерпілий впав на бетонну поверхню і сильно вдарився головою.

До медичного закладу тернополянина доправили з відкритою проникаючою черепно-мозковою травмою, сильним забоєм головного мозку, переломом склепіння та основи черепа. Через два дні пацієнт помер.

Повідомлення про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань і попередньо кваліфікували як необережне тяжке тілесне ушкодження. Водночас тривали оперативні заходи із встановлення особи молодика, котрий був причетний до цього.

-З’ясувати, хто ця молода людина, не виникло складнощів. Після конфлікту він сів за кермо автівки, тому, встановивши марку автомобіля, номерні знаки ми таким чином змогли ідентифікувати підозрюваного, – розповів Степан Савка. – Останній, щоправда, навіть не здогадувався про такі фатальні наслідки удару.

Смерть потерпілого зумовила й перекваліфікацію злочину. Сьогодні кримінальне провадження розслідується за фактом вбивство через необережність. Підозрюваному загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.