Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На минулій сесії, 12 травня першу серйозну тріщину зазнала сформатована під Барну владна коаліція в обласній раді.

Сесія не схвалила програму дій ОДА на 2016 рік та не затвердила видані Овчаруком в міжсесійний період розпорядження. 3 44 членів місцевої коаліції вотум довіри Барні надали лише 29 депутатів. Крім опозиційної “Свободи” не голосували за програму соціально-економічного розвитку фракції “Самопомочі” та “Народного контролю”. Зникли під час голосування місцеві сателіти порошенківців з числа радикалів Яциковського, які до того слухняно підтримували всі забаганки місцевих порошенківців. Тому навіть голоси поберових “укропо-приватівців” не врятували Барну з Овчаруком від фіаско.

В політичних кулуарах майже в один голос стверджують, що причиною зміни політичного ландшафту в обласній раді стала “зажерливість” команди Барни. Фактично всі кадрові вакансії в Білому домі заповнені “кумівсько-приятельською” артіллю керівника області та його “бізнес-патрона” Романа Заставного. Це на своїх “шкурних” інтересах відчули навіть заслужені аграрії, яких використовують в якості славнозвісного рояля, якого сунуть, то туди, то сюди. Нагадаємо, що цим людям, крім вдаваної шани і поваги, потрібно ще й просувати власні бізнес-інтереси. У Барни, на відміну від того ж Хоптяна, нових бізнес-майданчиків для цих людей навіть не шукають. Натомість використовують для власних прожектів.

Одним з таких прожектів та предметом чвар стали торги навколо закріплення земельної ділянки за аеропортом, пише За Забручем

Одним з пунктів так званої коаліційної угоди між БПП, “Батьківщиною”, “Самопоміччю”, РПЛ та “Громадянською позицією” було збереження цілісності майнового комплексу тернопільського аеропорту. Цей пункт з’явився в угоді за наполяганням Василя Деревляного.

Однак, як стало відомо з неофіційних джерел, після того, як матеріали зйомки потрапили на стіл Овчарука площа аеропорта зменшилась майже на 3 гектари порівняно з каденцією Хомінця. Першим про це дізнався саме Деревляний. Але замість гучного скандалу спритний політик запропонував свою людину на посаду директора КП “Тернопільавіаавтотранс”. За наполяганням тимошенківця підприємець Малецький вдруге спробує очолити аеропорт.

Водночас інші учасники коаліції і “духом не віддали”, що за їхніми спинами розгортається грандіозна афера. “Бути пошитими в дурні” захотіли не всі. Спілка Барни з Деревляним викликає багато запитань і серед порошенківців. Особливо тих аграріїв, які обпеклися від “ядучості” пропозицій Деревляного під час урядування Тимошенко. Тому, не виключено, що услід за мотивованими неголосуваннями деякі члени коаліції “імені Барни” попрямують “на вихід” зі спілки, де є статистами. Першим претендентом на це є “Самопоміч”. Цим шляхом можуть також піти радикали. У Ляшка давно незадоволені “плазуванням” фракції Яциковського перед президентським намісництвом.Натомість послідовну позицію зберігає лише Тарашевський, який не увійшов у фракцію, що ігнорує партійну позицію.

Коментарі  

 
+2 #1 Атаман 16.05.2016 11:31
І коли цьому буде кінець? Знову гризня і гризня через портфелі... Такі молоді такі реформатори а хотєлки ті самі.v
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...