Нове на сайті:
Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У вівторок громадськість нарешті дізналася, що мер Тернополя все ж поїхав у Грузію.

Нагадаємо, що за неповних чотири місяці перебування на посаді керівника Тернополя, Сергій Надал вже побував у Польщі та відпустці. А тепер ще й поїхав до гостинних грузинів.

До речі, ”Тернопільський тиждень” першим написав про цю поїздку ще у пятницю (дивіться статтю  ”Мер Тернополя їде на Кавказ?”)

А вже наступного дня редакції нашого інтернет-журналу були висловлені претензії деякими чиновниками міськради, що ми, буцімто, дезінформуємо своїх читачів стосовно планів їхнього шефа. Але як виявилося – ми все ж були праві. Щоправда, тільки у вівторок під вечір на офіційному сайті міськради зявилася інформація про те, що міського голови Тернополя Сергія Надала цілий тиждень не буде на робочому місці – він ”працюватиме” разом зі своїми побратимами та деякими тернопільськими підприємцями  на Кавказі.

І вже у перший день весни, 1 березня, відбулась зустріч пана Надала з мером Тбілісі Гігі Угулава та керівниками структурних підрозділів мерії грузинської столиці. Тернополян цікавив досвід впровадження реформ у різних галузях життєдіяльності міста.
Як рапортує сайт міськради, ”ряд тем виявились надзвичайно корисними як для української так і для грузинської сторони. Зокрема програма розвитку Тернопільського ставу і так званого Тбіліського моря мають багато спільного”.

До речі, грузинське слово "гамарджоба" має кілька значень і використовується як просто привітання або ж як вітання з перемогою...

Олекса Ярич 

 

Коментарі  

 
+3 #1 Петро 03.03.2011 15:50
Скільки можна?!!!
Розберіться з проблемами в місті і тоді їздіть розвивайте та популяризуйте місто, а що вони роблять - гроші бюджетні переводять, а дітям на харчування в школах не вистачає!!!!
Сволочі при владі!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.