Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

16-17 травня у Києві проходить IV інвестиційна конференція «Нова Україна». Міський голова Тернополя Сергій Надал взяв участь як запрошений експерт (так повідомляє прес-служба мерії) у панелі на тему децентралізації та регулювання підприємницької діяльності, взаємодії між підприємствами та урядом, конституційних реформ децентралізації.

 «У теперішній непростий час — економіка країни повинна опиратися на сильні самоврядні громади. Більшість питань регулювання економічної діяльності повинні вирішуватися на місцях, адже саме з місцевими органами самоврядування найбільш тісно співпрацює бізнес та інвестори, - зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал. - В Україні вже є позитивні наслідки процесу децентралізації. Зокрема передача адміністрування окремих функцій, які пов’язані з роботою малого і середнього бізнесу, призвели у Тернополі до зростання кількості малих та середніх підприємств. Завдяки децентралізації сума надходжень від суб’єктів малого підприємництва до міського бюджету, за підсумками першого кварталу 2016 року, зросла на майже на 48%».

Разом із Сергієм Надалом на конференції свою позицію висловлювали мер Житомира Сергій Сухомлин, мер м. Глухів Мішель Терещенко, голова Херсонської обласної адміністрації Андрій Гордєєв.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.