Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Банкір переховувалася від органів слідства, щоб уникнути кримінальної відповідальності за спричинення банку 480 тис. грн. шкоди    

Кременецькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками вчинення працівником фінансової установи кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.191 КК України(привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Досудовим розслідуванням встановлено, що працівник банку, діючи умисно за попередньою змовою з групою осіб, незаконно сприяла оформленню 34 кредитних договорів на сторонніх людей та незаконній видачі по них грошових коштів, чим фінансовій установі спричинено збитки на суму 480 000 гривень.

У зв’язку з тим, що жінка переховувалась закордоном від органів досудового розслідування та суду, з січня 2012 року вона перебувала у міждержавному (міжнародному) розшуку.

У травні 2016 року правоохоронці затримали банкіра в порядку ст. 208 КПК України. Слідчим суддею Кременецького районного суду їй обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.