Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Правоохоронці вживають усі передбачені законодавством заходи для швидкого встановлення осіб, які нанесли громадському активісту не сумісні з життям травми

Правоохоронними органами встановлюються обставини та мотиви побиття активіста громадської організації «Народна рада» та вживаються усі передбачені законодавством заходи для швидкого розкриття цього злочину.

Встановлено, що 27 травня 2016 року близько 2 год. активіст громадської організації «Народна рада» помер у лікарні від отриманих тяжких тілесних ушкоджень, які йому спричинили за місцем проживання у місті Кременці невстановлені на даний час слідством особи.  

За цим фактом слідчим відділом Кременецького ВП ГУНП в області розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), процесуальне керівництво у якому здійснюється Кременецькою місцевою прокуратурою.

На даний час правоохоронними органами вживаються усі передбачені законодавством заходи для з’ясування обставин та мотивів вчинення кримінального правопорушення та встановленні осіб, які побили активіста.

Окрім того, вирішується питання про передачу кримінального провадження слідчому управлінню ГУНП в Тернопільській області для швидкого розкриття цього злочину.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.