Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Директором Львівського територіального управління Національного антикорупційного бюро України(яке поширюється на Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську та Хмельницьку області) з 7 червня 2016 року призначено Лопушанського Тараса Васильовича.

Відповідне розпорядження Директор НАБУ Артем Ситник підписав днями, пишуть Версії.

Т.Лопушанський став переможцем відкритого конкурсу на цю посаду з-поміж 47-ми претендентів та пройшов перевірку на поліграфі. Він має за плечима 10-річний досвід роботи у юриспруденції, дві вищі освіти: юридичну і філологічну, а також бажання боротися з корупцією задля майбутнього нашої держави.

Львівське теруправління НАБУ складатиметься з 2 відділів: по роботі зі свідками та заявниками і з організаційної роботи. Загальна кількість співробітників становитиме 15 осіб. Незабаром буде оголошено конкурс на вакантні посади.

«Одним із перших моїх завдань є організація роботи теруправління – приміщення, матеріально-технічне забезпечення тощо. А щойно до виконання своїх функцій приступить нова Рада громадського контролю, можна буде оголошувати конкурс на вакантні посади», – зазначив Т.Лопушанський.

Нагадуємо, Львівське територіальне управління Антикорупційного бюро було створене наказом Директора 10 грудня 2015 року. Його юрисдикція поширюється на Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську та Хмельницьку області.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.