Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«З приходом осені та зими, а відтак і новими сумами в платіжках, держава просто не зможе субсидіювати мешканців».

михайло цимбалюк, батьківщина, субсидії,львів, фото, тернопільський тиждень Керівник Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк переконаний, що після подорожчання вартості газу, зростання тарифів на тепло, гарячу воду наступним кроком буде подорожчання продуктів харчування, одягу тощо. А це призведе до ще більшого зубожіння людей і різкого падіння платоспроможності українців.

 «До сьогодні субсидії отримувало близько 35% населення країни. Зараз на соціальну допомогу з оплати за житлово-комунальні послуги претендуватиме майже 80% населення. З приходом осені та зими, а відтак і новими сумами в платіжках, держава просто не зможе субсидіювати мешканців. Отже, на жаль, вже скоро ми усі зіткнемося із комунальним колапсом», – наголосив М. Цимбалюк.

Зазначимо, що у ВО «Батьківщина» оскаржать в суді незаконне рішення регулятора щодо підвищення тарифів та звернуться за підтримкою до профспілок, оскільки вже зараз є сумніви щодо справедливого рішення суду.

Коментарі  

 
0 #5 Rctysz 25.06.2016 13:37
Я - за Цимбалюка. Найкраще його характеризують тисячі добрих справ які він зробив працюючи по всій Україні
Цитувати
 
 
+1 #4 Ольга43 24.06.2016 12:48
Цимбалюк - прогресивний політик та керівник з європейським мисленням і це підкріплено реальними справами
Цитувати
 
 
+1 #3 Vbhjckfd 24.06.2016 12:24
Михайло Михайлович сміливий політик, який відверто може сказати про стан справ в країні, а він дуже плачевний....
Цитувати
 
 
+1 #2 Тарас 24.06.2016 12:20
Цимбалюк - людина діла. Такі авторитетні та патріотичні люди потрібні в політиці в наш час
Цитувати
 
 
+2 #1 лариса 23.06.2016 22:40
Я - за опозицію. Подобається те, що захищають інтереси народу!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.