Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Екс-мер Тернополя Роман Заставний, очолюючи місто у 2006-2010 роках, запам’ятався хіба тим, що за його каденції Тернопіль пережив сміттєву проблему через недолугість і непрофесійність  тодішнього керівництва обласним центром.

роман заставний, фото, скандали, тернопільський тиждень

  Тернополяни цього не забули «курячом барону», як пана Заставного називали пересічні мешканці. І вже його наступник Сергій Надал впевнено виграв вибори  міського голови Тернополя у 2010 році. І Заставний залишив кабінет у мерії на Листопадовій, забравши з собою своє улюблене крісло і тисячі квадратних метрів комунального майна.

 Декілька років поспіль, після невдачі на мерських перегонах у 2010 році, Роман Йосипович міняв партії і відкривав заклади харчування у «прихватизованих» ним і його родиною приміщеннях.

Тепер він один з найбільших власників ресторанів у місті.

 В 2014 він зумів «прикупити» собі місце в партійному списку Авакова і Яценюка в «мертвому» на сьогодні політичному проекті «Народний фронт» і став нардепом.

 До літа 2016 року пан Заставний не «висовувався» публічно і тільки розбудовував свій ресторанний бізнес, купляв ЗМІ, всіма правдами і неправдами захоплював інші приміщення в бізнесменів, розставляв на керівні посади на Тернопільщині своїх друзів, кумів, посіпак, продовжував "дурити-крутити" місцевий бюджет тощо.

 Та останніми днями нардеп став різко активним. Як нам відомо з власних джерел, Роман Йосипович націлився на «жирну» посаду в Кабміні або ж у виконавчій вертикалі влади Президента.  Для цього він, подейкують, має намір вкотре змінити політичну орієнтацію і перекинутися в партію Порошенка БПП «Солідарність».

 І саме тому куплені Заставним ЗМІ зарясніли останніми днями замовними статтями з заголовками «Роман Заставний: «Децентралізація, судова реформа – це приклади вдалих і потрібних змін до Конституції»,Зміни до Конституції останнього року спрямовані на європейський розвиток країни”,Роман Заставний» і тому подібними.

Щодня щасливу і цвітучу фізіономію екс-мера Тернополя можна побачити в публікаціях в інтернет – ЗМІ, (не тільки тернопільських), на телеканалах (і не тільки на тих, які належать Заставному).

Така агресивна піар-каманія Романа Заставного має на меті інформаційно перебити скандали, пов’язані з його ресторанами, захопленнями землі й приміщень у Тернополі, з його впливом на кадрову політику його ж протеже, голову ТОДА Степана Барну…

Коментарі  

 
+1 #5 ти 29.06.2016 15:32
точніше ромцьо засраний
Цитувати
 
 
0 #4 ТТ 28.06.2016 22:00
ну то почитай вася-вася :)насолоджуйся )))
Цитувати
 
 
-3 #3 вася-вася 28.06.2016 21:54
смішнішого і феєричнішо брєду ше не читав )))))))))
Цитувати
 
 
-3 #2 Особистісне11 28.06.2016 20:06
Про нього зараз чути менше ніж про порошенківських голів. Тому дозвольте непогодитись шановний авторе
Цитувати
 
 
+4 #1 юрко 28.06.2016 18:53
одним словом - Ромко Яйце
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.