Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Сергій Надал оглянув стан реконструкції одного із найбільших об’єктів, який ремонтують цього року, - пляжу «Циганка». Як розповідає очільник Тернополя, у цій частині парку ім. Т.Шевченка облаштують пішохідний фонтан, велодоріжки, оглядові майданчики, екстрим парк, спортивний та дитячий майданчики. Окрім того, усюди буде доступний wi-fi та камери відеоспостереження.

«Цей об’єкт - один із найбільших, які ми ремонтували за останні роки і він стане ще однією окрасою нашого міста, громадським простором, який об’єднує спорт та відпочинок, - розповідає Сергій Надал. - Наразі тут здійснюють роботи з укріплення берегу, бетонування оглядових майданчиків, пішохідних ділянок, тощо. Майже усі роботи ми плануємо завершити до Дня міста, 28 серпня».

Нагадаємо, концепцію реконструкції цієї території розробила громадська ініціатива URBAN.te,. Тернопільська міська рада наразі працює над реалізацією проекту. Набережну поділять на шість зон. Планується побудова алеї, зони тихого відпочинку, головної площі та «Зеленого пляжу».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.