Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Заступник начальника Пенсійного фонду Тернопільської області Володимир Івахов став фігурантом програми «Українські сенсації». Випуск присвячений схемі ввезення автомобілів з-за кордону в якості гуманітарної допомоги.

Журналісти «Українських сенсацій» зробити викривальний матеріал про те, як чиновники, політики, депутати медики, судді та військові купують в Європі автомобілі і оформляють їх у якості гуманітарної допомоги. При цьому вони не сплачують державі жодної гривні податку. В результаті бюджет недоотримує мільйони гривень.

З’ясувалося, що за кордоном посередники шукають підставних осіб, які офіційно підписують необхідні документи про дарування автомобіля, при цьому навіть не будучи їхніми власниками. Більше того, дарують не якість там старенькі «Форди», а авто преміум-класу. Найчастіше таких «меценатів» знаходять у Польщі та Німеччині.

Одним із таких щасливив власників став і тернопільський високопосадовець Володимир Івахов. Чоловік підтвердив журналістам «Українських сенсацій», що його автомобіль ввезений в Україну у якості гуманітарної допомоги. Однак, хто саме зробив такий подарунок, чоловік не знає. Мовляв, з меценатом контактували знайомі, які власне і займалися транспортуванням авто.

До слова, Тернопільщина входить до ТОП-регіонів, куди були ввезені авто за такою схемою.

Джерело: Репортер

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.