Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Повернути в бюджет.

Роман Заставний, екс-мер Тернополя і чинний нардеп від партії Авакова і Яценюка "Народний фронт", відомий своїми популістичними заявами. От і чергова.

Закон про спецконфіскацію майна Януковича повинен бути прийнятий. Цього фракція «Народний фронт» вимагає протягом останніх кількох місяців, заявив народний депутат Роман Заставний, пишуть Новини Тернопільщини

Таким чином у держбюджет вдасться повернути близько 40 млрд.грн., а отже, будуть гроші і на будівництво доріг, і на підвищення зарплат, й на інші важливі напрямки, наголошує Роман Заставний.

«На жаль, щоби прийняти цей закон, у парламенті немає однозначності серед депутатів. Можливо, деякі представники Ради розраховують отримати комісію з цих грошей?», – припускає народний обранець. Ті ж члени Верховної Ради, які сьогодні виступають проти арешту майна третіх осіб, повинні розуміти – це закон одноразового типу і стосується виключно статків Януковича. «Їхні ж заклики сьогодні ближчі по духу російській Держдумі, а не українському парламенту», – каже Роман Заставний.

Нагадаємо, близько 40 млрд.грн. з майна Януковича понад рік тому арештував уряд Яценюка. Зараз гроші лежать на рахунках Ощадбанку.

  роман заставний, корупція, скандали, фото, тернопільський тиждень  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.