Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народні депутати-списочники ві Тернополя Роман Заставний і Тарас Юрик – найлінивіші з усіх представників Тернопільщини у парламенті. Про це свідчать дані їхньої діяльності, опубліковані на сайті Верховної Ради.

За всю каденцію у парламенті Роман Заставний спромігся подати тільки 2 депутатських запити: 1 – керівникам міністерств і відомств, ще 1 – місцевим органам влади.

Не набагато дієвішим є і вірний соратник і протеже Заставного Тарас Юрик – він направив тільки 4 депутатських запити за майже два роки протирання штанів у парламенті. 1 запит – Голові ВР та керівникам комітетів, 3 запити – Кабінету міністрів України.

На третьому місці по лінощах – мажоритарник з Тернополя, нардеп із “Самопомічі” Тарас Пастух. 6 із 10 його депутатських запитів були направлені керівникам міністерств і відомств, 2 – Кабінету міністрів, 1 – Генпрокурору і 1 – місцевим органам влади.

Скандальний брат губернатора Тернопільщини Олег Барна написав 16 депутатських звернень: 8 – Кабміну (напевне, особисто Яценюку), 4 – у міністерства і відомства, по 2 – Голові Верховної Ради та Генпрокурору.

Спортсмен Ігор Побер, попри свою найскромнішу позицію у тернопільських ЗМІ, підготував і направив 17 депутатських звернень.

Депутат-мільйонер Микола Люшняк за майже два роки роботи подав 29 депутатських запитів, з них найбільше – керівникам міністерств і відомств.

Рекордсменом у роботі такого роду став “свободівець” Михайло Головко, який перевершив усіх своїх тернопільських колег разом узятих. За час роботи в парламенті останнього скликання нардеп подав 140 депутатських запитів, пише Репортер

До речі, уже повідомлялося, що Роман Заставний є одним із найбагатших тернопільських нардепів (разом із Миколою Люшняком), тоді як Тарас Юрик (як і Михайло Головко) – майже безхатьки.

Коментарі  

 
-1 #2 Ростислав 14.07.2016 22:10
Якщо б суспільство не страждало правовим нігілізмом, то деяким журналістам не було би що робити. Люди, не ковтайте ці політичні маніпуляції! Насамперед уясніть, що депутати окрім запитів направляють звернення. Перші направляються через Верховну Раду і обліковуються, а другі - ні. Перші мають на меті публічність, а інші - лише ефективність та швидкість реагування на проблему. При 100 запитах депутат може мати 0 звернень, працюючи лише назагал і маючи на меті сповіщати його через таких "журналістів". Тому кількість запитів ні про що, окрім загостреного популізму, не говорить. Тому запитайте в депутатів про їхні ЗВЕРНЕННЯ, а тоді - підрахуйте їх, співставте із запитами і тоді встановлюйте рейтинги та робіть висновки.
Цитувати
 
 
-2 #1 анастейша лав 14.07.2016 09:42
На цьому сайті особливо люблять Заставнго. То ресторатор, то скандальний нардеп :) Напевно власник сайту має свої обіди на нього?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.