Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Олександр Башта (на фото), депутат Тернопільської обласної ради від ВО «Свобода» відомий тим, що постійно чимось не вдоволений, а особливо Президентом Порошенко і його командою в нашій області.

олександер башта, тернопіль, інвалід, фото, тернопільський тиждень А ще його, схоже, дуже дратує, що про його «мегапостать» мало пишуть місцеві ЗМІ.

  І про це він постійно повідомляє в соцмережах.

 Ось приклади: «Коли один "ходячий шахрай" використовував інвалідний візок для того щоб просити гроші у перехожих, то про це написали на випередки всі Тернопільські змі ...
 А коли люди у візках, активісти, намагаються щось зробити у своєму місті і для всіх мешканців та і для зручності життя людей у візках, так це зовсім не цікавить журналістів та власників їх змі. Чому ?
 В Тернополі для зручного доступу людей на візках до головного поштового відділення облаштували зручний пандус, який відповідає всім нормам та міг би бути зразком для інших ... 
 Але зовсім це не цікаво нашим журналістам. Ну що то за подія ?
 Ну і дійсно, що у тому пандусі цікавого ? Ну зручний, ну потрібний, але ж на ньому ніхто не вбився, не повісився та навіть не згорів ...»

 Інше: «Сьогодні, 13-го липня 2016 року Тернопільська обл. держ. адміністрація, яку очолює призначений Порошенком з 2 квітня 2015 рокі пан С. Барна 
намагалась мені, депутату Тернопільської обл. ради, вперше, після Революції Гідності, закрити рота та не дала можливість виступити перед журналістами та жителями Тернопільщини під час їх бравурного звітування про те, як тепер добре живеться Тернопільчанам, а потім буде ще краще жити всім, в "їх" об'єднаних територіальних громадах.
В останнє таке "затикання роту" відбувалось в 2013 році при ставленику януковича в нашій області голові обл. держ. адмін. пану Хоптяні. 
А тепер подивимось, чи наважаться наші Тернопільські журналісти це висвітлити в своїх "об'єктивних" репортажах.
Цензура почалась ...»

От ТТ пише про пана Башту. Хоча  не так, як би йому хотілося. Адже окрім того, що цей «герой»-свободівець своїми діями і висловлюваннями підставляє своїх же однопартійців, він ще й ображає журналістів.

З чого цей великий «націоналіст» взяв, що про нього всі мають писати – відомо тільки йому, напевне.

На яку взаємність очікує свободівець Башта, якщо він привселюдно, на комісії, при свідках, при своєму партійному керівництві, обзиває одного з журналістів місцевого видання  «політичною повією»?

Хоча … Правильно сказала наша колега: «Смерть для політика – це повне ігнорування його …»

Після цієї публікації ТТ так і робитиме. До чого й закликаємо наших колег…

    олександер башта, тернопіль, інвалід, фото, тернопільський тиждень     

 

Коментарі  

 
+2 #4 Сергій Прокидайло 14.07.2016 17:13
:D треба ж було називати таємно, інтимно, а не на очі
Цитувати
 
 
+2 #3 xx 14.07.2016 16:35
як можна писати що не пишуть якщо пишуть? брєд трохи
Цитувати
 
 
0 #2 ТТ 14.07.2016 14:46
башта, не пишіть фігні, в тексті редакційному навіть не згадано про ваші особливі потреби, так що не паліться :)
Цитувати
 
 
0 #1 8789 14.07.2016 14:17
ЖУРНАЛІСТ ДИБІЛ...ПРОВІВ БИ ХОЧ ДЕНЬ У ВІЗКУ...ТО Б ЗНАВ ЩО ТАКЕ...А ТАК ДЕБІЛ НА ДВОХ НОГАХ...ІНВАЛІД НА ГОЛОВУ...А ДЕПУТА ПРАВДУ КАЖЕ ЩО ЖУРНАЛІСТИ ХУ2НОЮ СТРАДАЮТЬ...ЩЕРАЗ ЗІ СТАТІ ВИПЛИВАЄ КРИЗЕС ЖАНРУ АБО ПИСАТИ НЕМА ПРО ЩО
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.