Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Одіозний “сірий кардинал” Степана Барни Іван Бабійчук найближчим часом буде призначений керуючим справами Тернопільської обласної ради. Документ про призначення Бабійчука має підписати голова обласної ради Віктор Овчарук, повідомляє За Збручем

Як вдалося дізнатися з неофіційних джерел, на його призначенні наполіг Степан Барна, перед тим заручившись підписами депутатів з фракції БПП. Віктор Овчарук до останнього опирався “вказівці” з 7-го поверху. У нього була своя “фаворитка” на цю посаду – струнка очільниця патронатної служби Віра Мельничук. Однак після того, як Бабійчук “перевівся” на роботу в обласну раду, шансів зупинити наміри Барни в Овчарука не має. Таким чином, екс-регіонал, услід за дружиною Віктора Шумади, стане другим “всевидячим оком” голови ОДА в обласній раді.

Цікаво, що теперішній очільник обласної ради має вже досвід “ручного управління” з боку свого майбутнього керуючого справами. Свого часу Бабійчук роздавав вказівки Овчаруку, коли той працював одним з керівників обласної медицини.

Хоча не виключено й інше. “Сірий кардинал” Барни йде в обласну раду, щоб підготувати місце для свого товариша. В адмінсуді лежить позов облдепа Башти щодо неприпустимості поєднання Барною посад голови облдержадміністрації та депутата обласної ради. В ОДА сподівалися, що Верховна Рада оперативно змінить незручну норму закону про держслужбу, однак депутати завчасно вирушили на канікули і це питання знову набуло актуальності.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.