Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голові Тернопільської обласної ради Овчаруку В.В..
Депутатській запит.
13 липня 2016 року, об 11 годині, в приміщенні Тернопільської обл. ради, м.Тернопіль, вул.Грушевського, 8, каб. 824. під час проведення пресової конференції - "зміни до перспективного плану формування територій громад Тернопільської області" ( виконавець Валов О.) представниками обл. держ адміністрації було здійснене нагле та цинічне правопорушення.
Моє прохання надати мені слово, як депутату обл. ради, було проігноровано. 
Також працівниками обл.держ. адміністрації була проігнорована і моя наполеглива вимога надати мені, депутату обл. ради, слово для виступу. І що "символічно" - це все відбувалось в приміщенні Тернопільської обласної ради.
До цього часу ніхто з тих порушників працівників обл. держ. адміністрації ще не покараний та навіть не вибачився за своє хамське та злочинне відношення до прав депутата обласної ради.
В останнє таке хамське відношення до депутатів та до мене особисто було ще за часів "губернатора" Хоптяна В., який своєю "твердою рукою" насаджував владу Януковича В. в Тернопілській області, і в апараті якого Ви тоді теж активно працювали.
Вимагаю розібратись у цьому правопорушенні, жорстоко покарати всіх правопорушників з обл. держ. адміністрації, зробити все можливе, щоб подібне ніколи не повторилось по відношенню до будь-якого депутата Тернопільської обл. ради та інших депутатів.
У разі не виконання працівниками обл.держ. адміністрації (керівник Барна С.С.) моїх вимог, наполягаю на розірванні договору аренди частини приміщень у будинку Тернопільської обл. ради з Тернопільською обл. держ. адмін. та примусовому виселенні всього апарату обл. держ. адміністрації з будинку на Грушевського, 8.
18.07.2016.
Народний депутат Тернопільської обласної ради, О Башта

Примітка ТТ. Орфографія звернення  депутата подана з його акаунту в соцмережі ...

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.