Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Готельєрів та рестораторів, які з’їхалися з усіх куточків України протягом трьох днів 28-30 липня гостинно приймає Тернопіль. Подібний захід, мета якого — обмін досвіду для нових ідей, підходів та розвитку готельно-ресторанного бізнесу загалом, в Тернополі відбувається вперше.

«Форум Гостинності цьогоріч проводиться саме у нас, адже останніх два роки ми активно працюємо над промоцією нашого регіону, відтак з боку представників бізнесу та потенційних інвесторів зацікавленість до нашого краю відчутно зросла. Це результат наполеглевої роботи у напрямку популяризації нашого краю», — зазначив начальник відідлу туризму Тернопільської ОДА Назар Яворський».

У заході беруть участь члени туристичних асоціацій, які займаються готельно-ресторанним бізнесом. Це дозволить покращити наявну інфраструктуру, збільшити потік туристів та передати досвід людям, які хочуть розвиватися у даному напрямку. А Тернопіллю не завадить мати якомога більше родзинок туристичної галузі — готелів, туристичних баз тощо, наголошує Назар Яворський.

Представники туристичної асоціації Тернопілля, люди, які досягли неабиякого успіху в даній сфері діяльності, у свою чергу також ділитимуться з колегами власним досвідом.

Серед учасників форуму — найбільше представників із регіонів Західної України, загалом напередодні зареєструвалися близько 60 учасників.

Форум Гостинності — це новий формат заходів, організованих журналом Журнал "Отельер & Ресторатор" ("Hotelier& Restaurateur") та консалтинговою компанією Майстерня Гостинності.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.