Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про це він написав на своїй сторінці у “Фейсбуці“.

“Щодо заяви Н.Савченко. Краще б ти, Надю, залишалися в російській тюрьмі: там ти дурні не молола як тепер і б звільнили трьох наших справжніх воїнів-патріотів (замість тебе одної, такої чарівної). Думай головою, що язиком мелеш, Надю, ти ж бо зараз не за себе балакаєш, а від імені держави заявляш. Радься із компетентними людьми, які займаються обміном, порадься із самими військовими та колишніми полоненими, По решті, що можна взяти та вимагати від пропутінської партії! А звання “Герой України” явно “зашкодило” їй, а є багато хлопців, що його заслужили по праву. Не сотвори собі кумира особливо за “ескізами та проектами” Медведчука-Путіна”, – написав нардеп.

Коментарі  

 
0 #2 tatysho-vasya 08.08.2016 17:16
Не все поки що зрозуміло, чого НАСПРАВДІ добивається Н.С. Але радити їй "залишатись в російськйй тюрмі" - це вже, принаймні, моветон, а точніше, відверте хамство, чим він вже "відзначався" неодноразово. Та й панібратсько-колгоспний ("думай головою, що язиком мелеш") та безапеляційний ("що можна вимагати від пропутніської партії") тон видає в ньому відставного фельдфебеля. Але оскільки цей популіст роздає БЕЗкоштовні і такі ж БЕЗглузді поради, то і я пораджу йому пильніше придивитись до тих "панамських патріотів" з його фракції і зробити правильний вибір: вийти з неї.
Думаю, що адекватні виборці належним чином оцінять такий - ПРАВИЛЬНИЙ - крок.
Дуже часто наші політики бачать скалку в чужому оці, але в своєму колоду їм "слабО" розгледіти.
Цитувати
 
 
0 #1 tatysho-vasya 08.08.2016 16:50
Цьому невтомному мандрівному нардепу не до тями, що в деяких нардепів може бути СВОЯ позиція, яка розходиться з "шоколадною лінією" його партії, яка дозволила йому зайти до неї і стати нардепом. Цей "вічний революціонер" і популіст нічим більше не запам*ятається, окрім хіба що "безстрашним" обматюканням головного *уйла-недофюрера, винесенням кол. прем*єра та перебіганням з телеканалу на телеканал, щоб проголосити народу Великий Повчальний Месидж. На більше він не здатен. З цим і закінчиться його кар*єра фейсбучно-трибунного популіста. Писати закони? А коли? Треба ж народу пояснювати розуміти політику партії та правильно оцінювати схеми-ініціативи блоку панамських патріотів. :) Амінь.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.