Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народний депутат Роман Заставний за 4 роки так і не спромігся продати свій маєток у селі Великі Гаї. Незважаючи на “ексклюзивний дизайн” і вдале розташування будинку, який продають зі всіма меблями і побутовою технікою, ціна на нього так і залишилася докризовою.

“350 м2 загальної площі, 110 – житлової, допоміжні будівлі 200 м2, гараж на 2 авто, крита стоянка, землі 18 сотих. 3 санвузли. Індивідуальне опалення Вайленд, бойлер на 200 л води, в будинку зроблений дорогий дизайнерський ремонт, ясеневі сходи, вікна німецькі оригінальні, відкритий камін. У вартість входять всі меблі та побутова техніка. Проведені охоронна сигналізація, інтернет, сателітка. В будинку облаштовані сауна та гартувальня, є більярд. Ландшафтний дизайн, 200 насаджень: яблуні, черешні, персики, груші. Різноманітні квіткові. Автоматичний полив, декоративний басейн, вольєр, альтанки. Є все необхідне для комфортного проживання. Будинок межує з лісом”, – так описують “старий” маєток нардепа ріелтори. У маєтку два поверхи, на яких розташовані 5 кімнат.

Однак ціна на “родове гніздо” сім’ї Заставного відлякує своєю величиною – 250 000 доларів США. Сьогодні це найдорожче житло, яке продається у Великих Гаях.

Нагадаємо, що нардеп виставив свій маєток на продаж після того, як його сім’я перебралася у двоповерхову елітну квартиру на вулиці Липовій у Тернополі, а згодом придбала ще й шикарний будинок у передмісті Києва.

 Сукупний дохід Романа та Оксани Заставних у минулому році склав 206 395 гривень (проти 262 450 грн. у 2014-ому).

З графи “інше нерухоме майно” зникло помешкання площею 38,1 кв. м, яке ще позаторік належало Оксані Заставній, а з графи “автомобілі” – “Тойота RAV-4” 2006 р.в., яка теж належала дружині нардепа. Цікаво, що доходи від продажу цього майна у декларації 2015-ого року не відображені.

У 2014 році на банківських вкладах Заставних лежали майже 2 мільйони гривень. Торік там залишилось тільки 2 519 гривень. При цьому внески до статутних фондів у Романа Йосиповича не змінилися (311 637 гривень), а в Оксани Заставної суттєво зменшилися (1 963 363 гривні проти 3 093 363 грн. у 2014-ому році).

В той же час родина умудрилася відкрити в центрі Тернополя ще один ресторанчик клубного типу, а також готує до відкриття цього року черговий генделик на “вулиці імені Заставного”. Що цікаво, жодна із нерухомостей, де провадить бізнес сім’я нардепа, у декларації не зазначена.

Фото вілли Романа йосиповича, яке він будував не покладаючи рук і не обкрадаючи громаду Тернополя будучи на посаді мера ТУТ

Коментарі  

 
+3 #1 Gtnhj 10.08.2016 17:20
Всі підстави для розслідування незаконного збагачення та ухилення від сплати податків.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.