Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І знову гучний злочин на Тернопільщині стався в ніч на понеділок 22 серпня. Жертвою нападу став впливовий бізнесмен Степан Рубай.

За попередніми даними бандити увірвалися до маєтку пана Рубая в селі Підгороднє поряд з Тернополем. Вони заволоділи значною сумою грошей та позашляховиком Тойота Лендкрузер. Автівку пізніше знайшли покинутою за кілька кілометрів.

Степан Рубай вважається одним з найбагатших людей області. До сфери його інтересів входить великий м’ясопереробний комплекс в Торському Заліщицького району, два торгівельно-розважальні центри “Орнава” та будівельна компанія “Інвест-Родина”. Раніше йому належав футбольний клуб “Нива” Тернопіль. У планах бізнесмена контроль над ділянками та майном компанії “Домобудівник” та будівництво льодового палацу поряд з “Орнавою”, пише За Збручем

Офіційно від поліції: 21 серпня о шостій годині ранку до чергової частини Тернопільського районного відділення поліції  телефоном надійшло повідомлення від 24-річного жителя села Підгороднє. Молодий чоловік повідомив, що напередодні ввечері до приватного будинку, де він мешкає з батьками та молодшим братом, увірвалися восьмеро невідомих осіб у балаклавах і предметом, схожим на автомат Калашникова.

Як повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції Тернопільщини Степан Яцух, нападники зайшли до будинку приватного підприємця через вхідні двері, що були незачинені. Сталося це о 23.30. Главі родини, його дружині та синам з допомогою пластикових стяжок зв’язали руки та нанесли тілесні ушкодження.

У подальшому невідомі особи з будинку викрали 10680 доларів США, 22000 гривень, хутряні вироби, десять найменувань ювелірних прикрас, пневматичний пістолет, два мобільні телефони. Вийшовши з помешкання, зловмисники сіли в автомобіль «Toyota Land Cruiser», що належить господарю, і на ньому поїхали в невідомому напрямку.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники кримінальної поліції розшукали викрадену автівку в сусідньому селі Почапинці, за триста метрів від центральної дороги. Найімовірніше, там зловмисників чекав інший транспорт.

До медичного закладу із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоями та саднами голови, обличчя, лівого вуха, лівого передплечового суглобу, передньої черевної стінки звернувся глава родини. Його дружину оглянули лікарі бригади швидкої допомоги і діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку. Потерпілі негоспіталізовувалися.

Кримінальне провадження розпочато за частиною четвертою статі 187 тачастиною третьою статті 289 КК України. Проводиться комплекс заходів, спрямованих на встановлення та затримання осіб, причетних до вчинення цього резонансного злочину.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.