Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Екс-мер Тернополя Роман Заставний прославився тим, що його родина за каденції голови родини загарбала тисячі кадратних метрів елітної нерухомості в Тернополі, де сьогодні функціонують ресторани, кафе, бари.

І не варто забувати що "що колишній птахобарон" тернополян "кинув".

На память від нього залишилися памятник Соломії Крушельницької, до створення якого Заставний доклався побічно, і Театральний майдан, на який будучи мером Роан Йосипович виділив мільйони гривень Василю Лилові і його фірмі.

А, ну ше він біля Тернопільського замку пронспорував Лелек.

Теперішній міський голов Тернополя Сергій Надал також, звісно не святий. Ну але місто за 6 років каденції змінилося в кращу сторону.

6 вересня міський голова Сергій Надал під час традиційного ранкового об’їзду міста побував на вул. Чернівецька, 50 та 52, щоб перевірити стан проведення ремонту дороги та облаштування зупинки громадського транспорту.

Очільник Тернополя розповідає, що на початку весни під час зустрічі із мешканцями цих будинків було піднято питання щодо курсування до вул. Чернівецької маршрутного таксі, а для цього необхідно було розширити дорогу, облаштувати розворотний майданчик та зупинку громадського транспорту. На ці потреби були виділені кошти із міського бюджету.

«Роботи на вул. Чернівецька на етапі завершення, тому вже скоро у цьому мікрорайоні буде курсувати автобус та вирішиться проблема сполучення цієї вулиці з усією мережею громадського транспорту міста», - каже Сергій Надал.

Універсальний спортивний майданчик для занять різними видами спорту відкрили 6 вересня у дворі школи-ліцею №6 ім. Н.Яремчука. Міський голова Сергій Надал розповідає, що це вже другий спортивний майданчик поблизу закладів освіти, який відкрили цього року у Тернополі.

«Минулого року під час конференції з вчителями було прийнято рішення відкривати нові спортивні майданчики не лише біля житлових будинків, а й біля загальноосвітніх навчальних закладів, оскільки деякі з них взагалі не мають спортивних локацій. Тому цього року із бюджету міста було виділено кошти і вже відкрито два майданчики біля шкіл №6 та 19, а на спортивному майданчику поблизу школи №8 роботи триватимуть до жовтня», - каже очільник Тернополя.

У наступні роки біля інших тернопільських шкіл заплановано встановити ще декілька подібних майданчиків.

Нагадаємо, що у місті уже повноцінно діє декілька спортивних майданчиків: 15 Квітня, 35, М.Вербицького, 6, Старий Ринок, 3-5, пересічення вулиці П.Орлика та Юності, у дворі вулиць Галицького, 28 та Л.Українки, 17, встановлено вуличні тренажери на бульварі «Куліша», на острівку «Чайка», на масиві Новий світ, у «Парку здоров’я» та «Національне відродження».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.