Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Представництво Європейського Союзу в Україні ще наприкінці минулого року виділило кошти для підтримки переселенців із зони АТО та Криму у Тернополі. Як повідомляє заступник міського голови Іван Хімейчук, за ці кошти у Тернополі 25 переселенців пройшли навчання у бізнес-школі, успішно реалізували 7 бізнес-ідей (відкрили ресторан кримськотатарської та української кухні, ветклініку, магазин дитячого одягу, шиномонтаж, тощо) та було створено п’ять додаткових груп у дитсадках.

«Наразі неподалік парку «Топільче» на місці колишніх недіючих громадських вбиралень будується коворкінг-центр – офіс, у якому зможуть працювати одночасно до 50 осіб. У першу чергу він створюється для підтримки переселенців. У приміщенні буде усе необхідне для офісної роботи - ксерокс, принтер, комп’ютери, Інтернет та ін.», - додає Іван Хімейчук.

Загалом у коворкінг-центрі буде повністю обладнано 10 робочих місць з комп’ютерами, хоч там можна буде використовувати для роботи власні технічні пристрої. Також у приміщенні буде облаштована кухня.

Після будівництва приміщення перебуватиме у власності Тернопільської міської ради, а адмініструвати роботу коворкінг-центру буде львівська громадська організація «Західноукраїнський ресурсний центр», яка є партнером ЄС у цьому проекті.

До слова, після будівництва будуть відновлені громадські вбиральні для відпочиваючих парку «Топільче», які до цього часу не діяли. 

Фото майбутнього центру  ТУТ

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.