Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як стало відомо, очільнику Тернопільщини Степану Барні залишилося недовго займати свою посаду. Згідно нових коаліційних домовленостей, крісло голови Тернопільської ОДА віддадуть представнику партії “Народний фронт” Арсенія Яценюка.

Зважаючи на серйозну загрозу нових дочасних парламентських виборів, Петро Порошенко намагається віднайти компроміс із Арсенієм Яценюком, аби втримати у сесійній залі парламентську більшість. Одна із умов, яку висуває БПП до колишнього прем’єра, – звільнення з посади міністра МВС Арсена Авакова. Натомість “фронтовик” вимагає посади губернаторів для своїх однопартійців у п’яти областях України.

Як стало відомо із власних джерел, в останній момент заключного етапу перемовин Арсеній Яценюк попросив для себе ще й шосту область – Тернопільську. Зважаючи на те, що наш край не приносить особливих політичних чи фінансових дивідендів, ця вимога пояснюється особистою образою екс-прем’єра на братів Барнів і бажанням помсти. Яценюк досі не може забути ганебного виносу його тіла з-за трибуни парламенту Олегом Барною.

Прихильність Порошенка до Степана Барни в ракурсі нових домовленостей не відіграє позитивної ролі в подальшій кар’єрі молодого губернатора. Адже його непередбачуваний брат вже обрид своїми вчинками і висловлюваннями не тільки колегам по партії і сесійній залі, а й самому Гаранту.

Відтак вже невдовзі після відставки Авакова Степану Барні слід теж пакувати валізи “на вихід”. Адже його “кришувальник”, нардеп і голова обласного осередку “Народного фронту” Роман Заставний не в змозі його захистити, оскільки головну провину за політичний злет братів Барнів Яценюк покладає саме на нього.

Не виключено, що Барну “підуть” із гучним скандалом, аж до порушення кримінальної справи за спробу привласнення 20 га землі через одне із комунальних підприємства Тернопільської міськради, повідомляє «Репортер»

До слова, Яценюк більше не довірить Заставному право пропонувати нові кандидатури на посаду голови ТОДА. Адже на сьогодні усі довірені нардепу люди не виправдали покладених на них завдань. Відтак посаду вирішено розіграти в парі із ВО “Батьківщина”, яка сьогодні дошкуляє коаліції своїми критичними виступами.

Як повідомили власні джерела, одним із головних претендентів на посаду губернатора сьогодні розглядають сина очільника Львівської “Батьківщини”, тернопільського активіста Віталія Цимбалюка. Останній вже отримав вказівку від Тимошенко взяти під контроль міську організацію її партії, допоки Василь Деревляний бавиться у власну кар’єру в обласній раді. 

Втім, інші джерела стверджують, що Цимбалюк-молодший таки обере для себе місце у новому парламенті по списках тієї ж “Батьківщини”, адже воно не настільки мінливе, як крісло голови ТОДА. В такому випадку Роман Заставний намагатиметься пропхати на місце Барни єдину незаплямовану людину в його оточенні – Ігоря Вонса, а Василь Деревляний – свого давнього побратима Івана Крисака.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.