Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«У кого слабкі нерви цей пост не дивитись!!! Дітей заберіть!!!– пише в соцмережі Володимир Манько.- Приїзджав товариш, привіз гостинців від своїх родичів. 

Оце так "смакота". Певно після такого стану веганом. 
Якийсь бездомний песик на вулиці зрадів такій манні небесній, хай хоч йому радість. 
Бо я другий день нічого не можу їсти.
Для справки - то ковбаса з файного міста Тернополя, куплена в магазині "Барвінок", чеки магазин не дає, знаходиться в супермаркеті, але саме за ковбасні вироби слпачуєш на місті, а потім вже все інше - на звичайній касі на виході. 
Ковбаса ж відпускається без чеку - просто продавець собі в зошита записує. 
Щодо "цілісності" ковбаса була ціла, не на "відріз" й додатково була запечатана в прозорому плотному герметичному пакеті, маркером на якому було написано "довб" чи щось на кшталт.

Примітка ТТ. В коментарях дехто підмітив, що це ж ковбаса широко рекламованого останнім часом «Тернопільського мясокомбінату», який нещодавно запустив свою роботу. І керує цим підприємством ніхто інший, як скандально відомий олігарх Іван Чайківський, директор «Агропродсервісу».

І дійсно, якщо придивитися до логотипу м’ясокомбінату і на маркуванні «ковбаси» на фото – то висновки, думаємо, кожен зробить для себе.

«Тернопільський тиждень» якось давав замітку про «суперкреативну» рекламу цього м’ясокомбінату Рекламний ролик тернопільських ковбас: без сміху крізь сльози дивитися не можна (відео)

На фото 1: "ковбаса" (в лівому куті світлини частина маркування)

На фото 2: логотип мясокомбінату

 тернопільський мясокомбінат, скандали, фото, тернопільський тиждень 

  тернопільський мясокомбінат, скандали, фото, тернопільський тиждень  

 

Коментарі  

 
+1 #1 Вадим 02.12.2016 19:05
То,мабуть була ковбаса для братів меньших...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.