Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Чистим піаром, вважає останні заяви нардепа від “Народного фронту” Романа Заставного, представник партії “Батьківщина” Василь Деревляний.

“Заставний присвоює собі чужі здобутки і піариться на них у місцевих ЗМІ”, – стверджує перший заступник голови Тернопільської обласної ради.
За його словами, Київ давно обіцяв кошти на ремонт доріг на Тернопільщині. Але ставив умову – 10 відсотків фінансування з місцевого бюджету.

“Це не малі кошти, але ми знайшли їх. На минулій сесії ми прийняли рішення обласної ради та адміністрації і виділили необхідних 10 відсотків для співфінансування ремонту обласних автодоріг. Саме прийняття цього питання стало вирішальним у Кабміні для позитивного рішення щодо виділення решти необхідних коштів для ремонту доріг в нашій області”, – розповів представник “Батьківщини”.

Політик зазначив, що від першої сесії діючої обласної ради йшлося про необхідність ремонту не лише доріг: Львів-Тернопіль, Кременець-Тернопіль та Броди-Заложці, але й інших напрямків.

“Ми вдячні тим народним депутатам, які любіювали це питання на своєму рівні, але, на скільки мені відомо, в їх числі не було Романа Заставного”, – цитує Інфопростір Деревляного.

Тому, представникові партї Арсенія Яценюка чиновник порадив хизуватися виключно власними заслугам та відповідати за свої дії і свої однопартійців, які не мало “здобули”…, але переважно для себе, а не для людей, Тернопільщини та України.

“Якби він (Заставний) написав про те, що до вирішення цієї проблеми долучилися всі – обласна рада, адміністрація, народні депутати, можна було б його зрозуміти. Але він піарить тільки себе, хоча до вирішеня цієї справи не має відношення. Вважаю, що жителі області мають знати правду”, – резюмував політик.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.