Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нещодавно ми писали, шо Ось таку небезпечну ковбасу виготовляє розрекламоване тернопільське підприємство скандального олігарха (фото)

А от в одному з ресторанів, які належать родині народного депутата і екс-мера Тернополя Романа Заставного, «Файне місто», відвідувачі натрапили на тарганів. Про це очевидці написали у спільноті «Від Тарнополя до Тернополя».

«Вчора у одному із популярних закладів громадського харчування Тернополя) Вам передав привіт друг "ТАРАКАША". Всім хорошого настрою та смачного. Випадок не перший. Це перший зафіксований», - пише Олександр Дячук та додає фото на підтвердження своїх слів.

Таргана «застукали» у туалеті. Він повз по стіні у дірку позаду сушки для рук. Звідти, до слова, виглядав ще один його «родич».
У коментарях до публікації тернополяни пишуть, що часто зустрічали цих створінь просто у себе в їжі, тож випадок цей – далеко не поодинокий.

«Нам тарган виліз прямо з сирної тарілки. Вечеря на цьому закінчилася, як і відвідування «Файного», - коментує Анастасія Ваславська

 таргани, файне місто, ресторан, заставний, скандали, фото, тернопільський тиждень 

  таргани, файне місто, ресторан, заставний, скандали, фото, тернопільський тиждень  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.