Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Два «регіонали» з обласної ради (чомусь в пані Римар не вистачило сміливості публічно назвати прізвища цих людей - прим.ТТ), які обійняли «жирні» посади придумали, як змусити мене мовчати і не виступати публічно проти їх незаконних дій», – заявила депутат обласної ради Лариса Римар.

На голову цих «горе-політиків» нічого більше не прийшло, як почати тотальну перевірку комунального підприємства, де Лариса Римар працювала директором з 2010 року до травня 2013 року.

– Хочу, щоб усі почули: мою діяльність на посаді директора КП «Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр» у 2012-2013 році перевіряли кілька разів, до слова через анонімки “доброзичливців”! В епоху Януковича і Хоптяна пережити ці перевірки мені коштувало чи малих нервів. А зараз, цей фарс викликає сміх і жалість до людей, які усе це придумали (прізвищ не називаю, бо забагато честі цих горе-чиновникам. Зрештою усі і так знають, про кого я говорю!), – зауважила Лариса Римар.

Про замовний характер перевірки, додала депутат, свідчать два документи, які один за одним надійшли в облраду з різницею в один день, та оперативність роботи хлопців у пагонах: «Так би наші поліціянти оперативно злочини розкривали, а не виконували «політичну заказуху». На сесії обласної ради обов’язково підніму ці питання!»

Отож, 4 жовтня оперативники «оперативно» попросили Тернопільську обласну раду усі бухгалтерські документи комунального підприємства, починаючи з 1 січня 2015 року.

«Викликає подив, чому відразу не звернулися на адресу підприємства? А коли лист зайшов в обласну раду, то «головні режисери» цього шоу з облради зрозуміли, що трохи лоханулися, бо я працювала на посаді до травня 2013 року. Тоді слідом 6 жовтня був намальований черговий лист, в якому уже треба надати усі документи з початку реєстрації підприємства. Для тих, розуміється в питанні, це приблизно 3000 копій різних документів. Вже від минулої п’ятниці керівництво ради, я так розумію, сприяючи роботі правоохоронних органів, тисне на нового в.о. директора підприємства, аби той швиденько надавав документи. Не знаю, чим усе закінчиться – живемо ж не в цивілізованій Україні, а в піратській Сомалі… Долучаю копії листів правоохоронних органів за 2016, 2012, 2013. І сміх, і гріх… Думала, що після Майдану живу в іншій країні!», – зауважує пані Римар.

Горе-чиновникам, які це все організовують, Лариса Римар обіцяє народну люстрацію і вже ніяка «довідка» не допоможе!

Документи в статті у Тижневик «Номер один»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.