Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутат міської ради від «Самопомочі» Андрій Шкула тішиться в соцмережі: «В лікарнях будуть КАМЕРИ, Радий бути причетним до якісних змін в місті. Депутати, нагадаю, підтримали мій запит щодо встановлення камер відеоспостереження в приймально-діагностичних віддленнях медзакладів міста. 
Бюджетна комісія знайшла можливість профінансувати. То ж якісним камерам, які стежитимуть за якістю послуг, захищатимуть пацієнтів та медиків бути!!! 
Одразу скажу: ніяких конфіденційних речей камери не порушують - запис, по задуму, відбувається на закритий сервер. Доступ, в разі потреби, отримають правоохоронці, профільні чиновники ТМР, депутати. Причин такої ініціативи, з мого боку, декілька. Всі вони пов’язані зхі смертю тернополян чи то в медзакладах чи то за його межами. 
Приміром: чи правильно надавали допомогу чи вірно здійснювали діагностику/огляд, сам пішов пацієнт з лікарні чи його змусили, відмовили людині чи вона сама відмовилась, порушували лікарі/пацієнти закон і правила чи не порушували. Все це зможемо аналізувати. Крім того камери, впевнений, дисциплінують. Дякую депутатському корпусу за підтримку!!!»

А ще більше, напевне, тішиться його колега свободівець Іван Сороколіт, який очолює комунальне підприємство, яке ці камери і буде встановлювати. Адже нове замовлення – нові гроші. Тож не дарма Андрійй Шкула, Іван Сороколіт, Роман Навроцький, Ігор Турський та інші обєдналися в неформальну більшість і підкилимно "мутять" свої розклади...

А от тернополяни до цієї ініціативи депутата-журналіста поставилися насторожено і з не таким захопленням. Ось тільки найкоректніші коментарі в соцмережах:

«В лікарнях нема рукавиць, вати,спірту і ліків ,зате будуть камери!!! Це сюрреалізм.Давайте ще всі онлайн будем дивитися як здихає державна медицина.От людям треба хліба і "зрєліщ".Нагадує кіно Голодні ігри.Можна подумати відеонагляд збереже комусь життя і здоров'я ахахах,більшої нісенітниці не чула ще.Тоді пропоную вже на кожного лікаря камеру нагрудну, як на копів».

«В багатьох випадках відеофіксація справді працює. Приклад: поліцейські. Але. Перелік осіб, які матимуть доступ до ЗАКРИТОГО сервера (Доступ, в разі потреби, отримають правоохоронці, профільні чиновники ТМР, депутати). чи не занадто, Андрію? А як медична етика? Якщо вже такі речі запускати, то передбачити, наприклад, що доступ надаватиметься згідно рішення суду. А то можна собі уявити скільки цікавого кіно побачимо знятих на ці камери (можливо навіть еротичного)»

«Хотів би побачити відкритий перелік посад, до компетенції яких буде належати вільний доступ до відеозаписів. Тобто, Andriy Shkula, за твоїми словами до відеозаписів "закритого сервера" матимуть доступ 42 депутати міськради, близько 50 профільних чиновників міськради, ряд працівників КП "Інтеравіа"...

«То найдурніших ініціатива! То ніц не дасть! То тільки зажене і кути де не прострілює камера! Обрали депутато то йди і контролюй і шось роби. Андрію ти є співучасником ганебного процесу. Це перший крок до камер в кабінеті гінеколога».

«Дебіліз повний! Це таке "придумали" для "відмивки" комунальних грошей "дупутати" від "Садопомочі" чи від Солідарного блоку ПОПи?»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.