Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Віктор Овчарук, голова Тернопільської обласної ради, першим з чиновників I категорії у Тернопільській області заповнив електронну декларацію про доходи за 2015 рік, пише Без Табу

Тепер, як написала колега-журналіст з гарним почуттям гумору, Овчарук мусить моцно любити свою дружину, щоб вона його часом не кинула. бо лишиться голий і босий (прим.ТТ)

Завдяки такому кроку Віктора Овчарука, припускає юрист Ольга Мазаєва, процес подання електронних декларацій чиновниками Тернопільщини пришвидшиться. Станом на сьогодні, лише 17 посадовців області вирішили прозвітувати про своє майно та статки. За словами експертки, чиновники сподіваються, що противникам е-декларування у Верховній Раді до кінця тижня вдасться «протиснути» тимчасове зупинення дії Закону «Про запобігання корупції» або внести до нього зміни. У випадку такого рішення їм не доведеться до 30 жовтня звітувати про нажиті багатства.

«В нас подав голова обласної ради вчора е-декларацію. Ми йому дуже вдячні, тому що сподіваємося, що це стане сигналом чиновникам Тернопільської області для початку заповнення електронних декларацій», - коментує Ольга Мазаєва.

У електронній декларації Віктора Овчарука, на відмінну від паперової, яка подана за той же 2015 рік, відомостей більше. Зокрема, зазначено, яке майно належить членам родини Овчарука.

Дружина голови Тернопільської обласної ради Лариса Василівна Оварук – власниця квартири площею 87 квадратних метрів у обласному центрі, 1365м2 землі у селі Охримівці Збаразького району та автомобіля «Шкода Октавіа» 2011 року випуску.

Також Віктор Овчарук задекларував заробітну плату, отриману в Управлінні охорони здоров’я Тернопільської ОДА, міській комунальній лікарні №2, облдержадміністрації, обласній раді. Профспілка ОДА подарувала Віктору Вікторовичу 100 грн. Також голова Тернопільської обласної ради отримував соцвиплати – 11513 грн протягом року.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.