Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міськрада вже не вперше виділяє чималі кошти для фонду, де співзасновником є мер Тернополя. Чи це не привід задуматися?

12 жовтня цього року на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради фонду імені В.Лучаковського (співзасновником якого, нагадаємо, є міський голова Тернополя Сергій Надал) з бюджету виділено 56 тисяч гривень на статутну діяльність. До слова, як нам відомо з власних джерел, саме у цей фонд останнім часом прийшли працювати декілька вже колишніх співробітників податкових органів. Що це – банальний збіг обставин? Чи сьогоднішній мер Тернополя, який також працював у податковій, «згуртовує» навколо себе колишніх колег? Але з якою метою?  Та це тема вже іншої публікації.

А поки тільки скажемо, що це вже третя сума, яка цього року виділена одній і тій самій громадській організації. В попередні рази грошей було виділено теж біля 50 тисяч і «Тернопільський тиждень» вже також писав про це в наступних статтях:  Ура!!! Є ще один фонд. Та кому від цього краще?    Підприємцям помагатимуть... за їхні кошти...     Надал вирішив зробити добре підприємцям?

Так от,  загальна сума, яку отримала Асоціація міських громадських організацій «Фонд розвитку міста Тернополя ім. Володимира Лучаковського» становить понад 100 тисяч гривень. для порівняння, іншим громадським організаціям на статутну діяльність виділяють по 2-5 тис., до того ж лише раз в рік.
Ні-ні, влада Тернополя не  обкрадає, звісно, нас, мешканців. Хоча гроші на це виділяються саме з бюджету міста. А от цікаво -скільки дахів у багатоповерхівках,  приміром, можна відремонтувати за 100 тисяч гривень???

Олекса Ярич, «Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
-6 #10 чого ти? 20.10.2011 20:10
якщо за гроші комусь помагають, то їх і не дуже шкода. на то і платяться податки, щоб гроші роздавати тим, хто в них нуждається
Цитувати
 
 
+8 #9 чуєш? 20.10.2011 20:08
Цитую Льоша:
Той фонд є фактично комунальним, і дуже багато робить для розвитку міста і громади, тому не потрібно триндіти. За Ромка на Козу давали сотні тисяч щороку, бо там Макогін, кент Заставного. І якшо порівняти діяльність фонду Лучаківського і Кози, то Козі ще далеко! Тому нема чого триндіти!


козі так само дали, бо Маконгін вже кент Надала. слідкуй за новинами)))
Цитувати
 
 
-1 #8 Льоша 20.10.2011 09:05
Той фонд є фактично комунальним, і дуже багато робить для розвитку міста і громади, тому не потрібно триндіти. За Ромка на Козу давали сотні тисяч щороку, бо там Макогін, кент Заставного. І якшо порівняти діяльність фонду Лучаківського і Кози, то Козі ще далеко! Тому нема чого триндіти!
Цитувати
 
 
-4 #7 Нікіта 20.10.2011 07:34
а чого, власне, крик піднявся?
помагають підприємцям навіть зап гроші бюджєету, шоб потім ті підприємці більше вертали в бюджет назад. думайте трохи
Цитувати
 
 
+9 #6 гарік 20.10.2011 07:11
Які проблеми!Пиміще ння віддані силовикам і тепер повне "ГУЛЯЙ ПОЛЕ".
Цитувати
 
 
+8 #5 Вася 19.10.2011 23:46
1 репортер 19.10.2011 21:52
Брехня.
Це перша сума, яку виділили для даної громадської організації.
Сам то уточнював.
Ні, ну і де цей дописувачс "уточнював" інформацію, якщо йог комент був в 21.52??? Ну чо ці свободівські платні оралатори-пропагандисти не сплять???
Цитувати
 
 
+11 #4 Вася 19.10.2011 23:43
до репортера - але ти й Дибіл, та що ти уточнював, де,коли - клоун, твій комент - обсиранння намалювався одразу після публікаці цього матеріалу, який на сайті зявився десь пізно ввечері в середу (прохання до авторів - вже вам казали, радили і я в тому числі - та публікуйте дату оприлюднення матеріалів, як це роблять на нормальних порталах, щоб всяке г ... не брехало тупо))
А до "репортера" повторюся - де і що ти уточнював тебе б.., мудак,тебе користують і взувають ті владоможці, а ти ще й підтираєшся? бридко, бид...о
Цитувати
 
 
+15 #3 оленочка 19.10.2011 23:04
до репортер. На утримання якого офісу, офіс - приміщення музичної школи №2 надано в БЕЗОПЛАТНЕ користування!!! !!
Цитувати
 
 
+12 #2 Антон 19.10.2011 22:44
процитую ТТ - читай сайт міськради, а від себе добавлю -ти холуй, н6а твому сайті все є, маю на увазі свободівських інтерен-порталах,а чого немає, то згідно з законом про доступ до інформації - піди і дай запит, як має право це зробити будь-хто, а потім знатимеш як тебе і ще 240 тисяч тернополян т ...є тупо свобода
Цитувати
 
 
-15 #1 репортер 19.10.2011 21:52
Брехня.
Це перша сума, яку виділили для даної громадської організації.
Сам то уточнював.
А гроші ці підуть на утримання "офісу сприяння підприємництву", що функціонує на БАМі.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.