Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми вже писали, що Народний депутат з Тернополя розповів про свої багатства

І ось ще про одного «бідаку». Родина депутата ВР від Тернополя «самопомічівця»Тараса Пастуха за декларацією заробила 3 058 676 гривень, повідомляє Depo.Хмельницький.

Проживає обранець з батьком, матір’ю, дружиною, трьома доньками і сином. Є в сім’ї чимало нерухомості. Це – житловий будинок в Тернополі на 126 квадратів, хата в Губині на 47 квадратних метрів, частина будинку в 100 метрів квадратних в Києві і там же кімната в готелі (орендована за державний кошт). 

Будує родина й дачний будинок в 12 квадратних метрів. До того ж мають і 8 земельних наділів – в Байківцях, Петрикові, Курівцях, Підгородньому, Губині на Тернопільщині та самому обласному центрі. Всі ці наділи більш ніж скромні – від 0,03 метрів квадратних до 0, 45. Що б то мало бути – з декларації не зрозуміло.

 Має нардеп дві автівки: “Фольксваген” 2013 року випуску і ” Тойота” 2011.

У дружини обранця – Ірини, є 100% корпоративних прав на ТОВ “Файне місто”.

З наявних грошових активів – 110 тисяч доларів.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...