Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Початок 2017 року для тернопільського футболу може стати вельми спекотним. Саме в цей час закінчується чергова каденція голови обласної федерації футболу Володимира Мариновського, пише Галас

Вибори на кількох попередніх конференціях Володимир Миколайович вигравав без проблем — конкуренцію йому ніхто з місцевих футбольних мужів скласти не міг та й не хотів. Але схоже цього разу все зміниться.

З конфіденційних джерел нам стало відомо, що на посаду головного футболіста області серйозно розраховує… нардеп від БПП Тарас Юрик. Для чого це людині, яку з футболом пов’язує хіба гра за місцеву «молодіжку» партії «Наша Україна» 10 років тому? Достеменно не відомо, але, очевидно, що провладна партія вирішила «накласти лапу» тепер і на футбол.

З другого боку, президент ФФУ Андрій Павелко (а він, як відомо, також представляє БПП) анонсував у найближчому майбутньому кілька грошовитих футбольних проектів у регіонах. Отож, очевидно, БПП хотілося б мати на чолі цих потоків на Тернопіллі «свою» людину.

Для Володимира Мариновського посада голови ОФФ скоріше іміджева, аніж прибуткова. Хоча такий привілей, як мандрівки (у тому числі й перелети) за рахунок всеукраїнської федерації на всі матчі збірної України (включаючи й виїзні!), для людини, яка захоплюється футболом, досить вагомий.

Та для місцевого футболу постать Володимира Мариновського останні роки була таким собі гарантом певного спокою. Можливо, трішки з болотяним смородом, але таки спокою. Річ у тім, що футбольне середовище, якщо в нього зануритися глибше, часто нагадує таку собі «банку з павуками», де кожен хоче з’їсти іншого і посісти його місце. Тут часто виникають конфлікти між суддями, інспекторами, ну а про ігрові скандали і стосунки між клубами-конкурентами взагалі годі говорити.

І ось тут Мариновський міг вчасно грюкнути кулаком по столі і якось бодай заморозити черговий спалах емоцій. Тому нині в федерації чимало таких «заморожених конфліктів», і людей, що мають «зуба» на Мариновського.

Чи справиться з таким середовищем Юрик чи наш футбол перетвориться на повний армагеддон? І чи розуміє він на 100% з чим стикається?  Відповісти на ці запитання важко, але, очевидно, що молодий політик, при допомозі місцевих «професіоналів», може зіграти на таких настроях перед виборчим процесом.

Нині відомо, що він заручився підтримкою відомого арбітра, а до недавнього часу голови Контрольно-дисциплінарної комісії ОФФ Едуарда Карапетяна, і той вже їздить районами та намагається перетягнути на бік Юрика керівників районних федерацій, які й будуть формувати більшість кола делегатів з правом голосу на конференції.

Очевидно, не сидить без діла і Мариновський. Йому, звісно, легше, адже зі всіма делегатами він роками знайомий, разом працює та знає «потаємні дверцята». З іншого боку, на боці Юрика адмінресурс і досвід БПП останнього часу, що, видається, дозволяє виграти будь-які вибори.

Тобто, як бачимо, битва за тернопільський футбол намічається серйозна, а, отже, запасаємося попкорном, і на тлі останніх невдач нашого футболу, чекаємо бодай навколофутбольного видовища…

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.