Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Олег Барна, якого тернополяни обрали на минулих виборах до парламенту, активно постить в соцмережах свої роздуми (ну, толерантно, назвемо це саме так).

І вже звично, звісно, у всьому винний путін, а не партія, яка має всю вертикаль влади в країні. І до якої сам пан Барна приналежний …

«Роздуми наніч. 
Путін не зумів нас взяти навіть тоді, коли в нас фактично не було армії, техніки. Він не врахував наш національний, патріотичний стержень, що передається нам із часів русичів, козаків, упівців. То тепер, коли відновлюється армія, коли народ навчився воювати, тим паче ху.ло цього не зробить. Але він вирішив добивати нас економічно, розхитуючи суспільну стабільність та створювати політичну гризню з допомогою ригів та іх сателітів і "батьківщини".. В результаті, країна і народ, який потребує роботи, не отримує інвестицій на побудову заводів, створення робочих місць, бо для цього потрібна хоча б політична стабільність (як скаже будь-який бізнесмен-інвестор, політик, і як мені сказала міністр закордонних справ Японії). А замовні олігархами-банкірами та іншими системні пікети нацбанку вже почали давати результат: долар почав рости, гривня падає. Чому за тупість та непоміркованість, затьмарену захланністтю до швидких та високих, халявних відсотків на депозити, поставлені людьми на якусь фінустанову, а не банк "Михайлівський" повинні розплачуватися громадяни України зі своєї кишені-бюджету. Здається, що пора вчити людей на їх помилках, щоб часом СИНДРОМИ бажання колгоспної халяви та їх власної безвідповідальності за їх же тупість, та звинувачення у всьому владу (навіть у тому, що чоловік-пияк, жінка-ку.ва, син-наркоман і корова здохла), не передалися їх дітям. бо ніколи держави тоді не побудуємо. Слава Україні!»

А наступний його пост у соцмережі про прекрасне: «Побував на виставці робіт майстра та колеги по пензлю і мольберту Юлії Сторожевої. Квіткова краса увіковічнена на полотні масляним різнобарв'ям фарб. Поспілкувалися про техніку живопису та про життя митців. Колись покажу фото кількох своїх робіт»

 олег барна, соцмережі, фейсбук, статті, фото, тернопільський тиждень 

олег барна, соцмережі, фейсбук, статті, фото, тернопільський тиждень

 

Коментарі  

 
+3 #1 Ганна Придушана 17.11.2016 14:28
Придуркам-лемкам типа Олега Барни також Слава нав1ки.Кр1м цього та звинувачення Пут1на ви мабуть н1чим б1льше 1 не волод1ете. Сн1г в Терноп1ль не 1накше як Пут1н наслав.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.