Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Майдан.

Це слово вже звучить у всьому світі.

Та в душі кожного викликає різні відголоски. Майдан став символом Свободи, Надії, нового світогляду і нових цінностей, які давно проростали в душах людей, але так жорстоко затоптувались і знищувались.

майдан, 18 школа, директор, фото, статті, заброцький руслан, тернопільський тиждень Читач написав на сайт: 21 листопада 2016 року у музеї Свободи та Гідності ТЗОШ №18 зібралося багато небайдужих людей, щоб в скорботі схилити низько голови перед учасниками тих подій, які віддали своє життя, допомагаючи Україні повернутися на шлях свободи і справедливості, відроджуючи українську націю.

Директор школи Руслан Заброцький сказав, що історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати і не забувати ці героїчні сторінки історії. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.

У виступі мера міста Тернополя Сергія Надала звучали палкі слова про те, що нація існуватиме доти, доки хоча б один українець буде готовий покласти своє життя для її оборони.

Леонід Бицюра, заступник з гуманітарних питань, наголосив, що патріотизм кожного із нас, любов до ближнього і до країни поведуть державу вперед, до кращого майбутнього. Начальник управління освіти і науки Ольга Похиляк закликала усіх присутніх пам`ятати, що люди на майдані віддали найцінніше , своє життя, заради того, аби Україна та всі ми встали з колін, почали змінювати свою державу, мали можливість жити в європейській країні.

На науково- практичній конференції молодіжних громадських організацій та учнівської молоді «Майдан - еволюція духу» виступили студенти Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка Андрій Лесіцький та Ірина Драгущак разом з однодумцями. Юні патріоти говорили про те, що наша нація відродилася тоді, коли для її оборони впала перша крапля червоної крові на чорну українську землю. Громадський активіст, студент Черкаського національного університету, інституту історії та філософії Юрій Григор’єв виступив із доповіддю на тему: «Самопожертва героїв заради шансу для своєї країни стати справжньою європейською державою». Обдаровані учні ТЗОШ №18 теж не залишилися байдужими до подій , що відбуваються у нашій державі. У реквіємі «Небесна сотня - то в серцях вогонь!» вони висвітлили свої почуття через поезії, пісні, інсценівки, в яких закликали у молитвах згадати усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє, щоб пам’ять всіх невинно убитих згуртувала нас, живих, дала нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. Донині серця обливається кров’ю за сотні наших кращих дочок і синів, які загинули і продовжують гинути за незалежність та цілісність рідного краю, за право Батьківщини бути європейською державою. Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть у народній пам’яті, бо «Герої не вмирають!»
З редакційної пошти

 

    майдан, 18 школа, директор, фото, статті, заброцький руслан, тернопільський тиждень

   

    майдан, 18 школа, директор, фото, статті, заброцький руслан, тернопільський тиждень

    

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.